07-07-2014, 02:48 PM
(07-07-2014, 02:41 PM)'farzam231' نوشته: با سلام خدمت دوستان
متولد 67 هستم، متاهل، لیسانس مکانیک با معدل 13.5 از دانشگاه سراسری سمنان، دانشجوی MBA با گرایش توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه سمنان (ترم دومم تموم شده)
زبانم بد نیست و برای کنکور MBA هم زبان خوب خوندم هم جی مت ...
با توجه به شرایطم شانسی برای اپلای کردن دارم؟ و باید از الان چه کارهایی بکنم؟
دوست خوبم سلام
والا نفرمودی گرایشت چی هست ولی اگه هنوز انتخاب نکردی پیشنهاد می کنم گرایش بازاریابی یا استراتزیک را انتخاب کنید
اما چه کارهایی انجام بدی برای بورس شدن برای دکتری:
1و 2 و 3: تا میتونی معدلت را در فوق بالا ببر هر چه بالاتر بهتر مثلا 18 به بالا
4- مطالعه برای زبان ازمون تافل یا ایلتس بسته به علاقه شخصی و همه تلاشت را انجام بده نمره تافل 90 به بالا و ایلتس 6.5 به بالا بگیری از الان کلاس زبان عمومی بری عالی هست
5- برای ازمون جی ار ای یا جیمت هم برنامه ریزی کنید پیشنهاد می کنم یعد از اتمام درسهای اصلیت کلاسهای دکتر برزابادی را بری یا حداقل جزواتش را تهیه کنید نمره جی ار ای بالای 310 الزامی هست برای بورس در رشته مدیریت
6- حداقل یک مقاله ای اس ای از پایانامه خودت استخراج کن + یکی یا دو تا کنفرانس بین المللی
7- انشاله موفقیت از ان شماست
شاد باشی
والا نفرمودی گرایشت چی هست ولی اگه هنوز انتخاب نکردی پیشنهاد می کنم گرایش بازاریابی یا استراتزیک را انتخاب کنید
اما چه کارهایی انجام بدی برای بورس شدن برای دکتری:
1و 2 و 3: تا میتونی معدلت را در فوق بالا ببر هر چه بالاتر بهتر مثلا 18 به بالا
4- مطالعه برای زبان ازمون تافل یا ایلتس بسته به علاقه شخصی و همه تلاشت را انجام بده نمره تافل 90 به بالا و ایلتس 6.5 به بالا بگیری از الان کلاس زبان عمومی بری عالی هست
5- برای ازمون جی ار ای یا جیمت هم برنامه ریزی کنید پیشنهاد می کنم یعد از اتمام درسهای اصلیت کلاسهای دکتر برزابادی را بری یا حداقل جزواتش را تهیه کنید نمره جی ار ای بالای 310 الزامی هست برای بورس در رشته مدیریت
6- حداقل یک مقاله ای اس ای از پایانامه خودت استخراج کن + یکی یا دو تا کنفرانس بین المللی
7- انشاله موفقیت از ان شماست
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]