06-07-2014, 11:57 AM
(06-07-2014, 01:10 AM)'pari.m' نوشته: سلام. من یک کارتونیست هستم و تا الان تونیستم با شرکت در جشنواره های مختلف بین المللی کارتون دو مقام معتبر بین المللی ره کسب کنم، البته متاسفانه رشته تحصیلیم ریاضیات و کاربردهاست و 2 سال دیگه طول میکشه تا کارشناسیم رو بگیرم، خواستم بدونم اگه تو این 2 سال بتونم مقام های بین المللی بیشتری کسب کنم، شانسی برای پذیرش در دانشگاه های هنر امریکا رو دارم؟ با توجه به اینکه مدرک دانشگاهی مرتبطی ندارم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
(06-07-2014, 11:27 AM)'pari.m' نوشته: مرسی از جوابتون.
خب اگه تو این دو سال علاوه بر جمع کردن رزومه بیشتر ، در مدارس از راه دور شرکت کنم و دیپلم و پیش دانشگاهی هنر بگیرم تاثیری داره؟ راستی من زبانم خیلی خوبه برای زبان هیچ مشکلی ندارم فقط باید برم در یک آزمون معتبر شرکت کنم.
چه نوع پذیرش هایی به کسی با شرایط من تعلق میگیره؟
(06-07-2014, 11:44 AM)'pari.m' نوشته: البته من به نرم افزارهایی مثل photoshop, 3ds Max, zbrish و... کاملا مسلطم، که توی رشته های هنری مخصوصا انیمیشن بسیار کاربردی هستند.
سلام بر شما دوست هنر مند
من یکی از دوستانم در المپیاد نجوم شرکت کرد و نفر اول شد سال بعدشم ایشان را به عنوان داور انتخاب کردند و کاری که کرد این بود که چند مقاله به فارسی و انگلیسی چاپ کرد و در چند همایش و کنفرانس بین المللی که البته در ایران بود شرکت کرد.
در یکی از این همایشها از دبیر همایش که یک استاد دانشگاه امریکا بود بخاطر همکاری که داشت توصیه نامه گرفت
این دوستم الان در یکی از بهترین دانشگاه های امریکا فول فاند شده و داره رشته ای مرتبط با نجوم می خونه
ایشان هم رشتش اگه اشتباه نکنم اصلا ربطی به نجوم نداشت لیسانس فکر کنم زبان بود
حالا چرا من این را گفتم:
1- بنظر من تا می توانی مدرک از توانایی های خودت جمع کن
2- اگر برات امکان داره از یکی یا چند تا از اساتید مطرح این رشته توصیه نامه بگیر
3- یکی دو جا نمونه کار بده چاپ کنند
4- بنظر من در رشته شما پرتفولیو مهم تر از تحصیلات اکادمیک هست
شاد باشی
من یکی از دوستانم در المپیاد نجوم شرکت کرد و نفر اول شد سال بعدشم ایشان را به عنوان داور انتخاب کردند و کاری که کرد این بود که چند مقاله به فارسی و انگلیسی چاپ کرد و در چند همایش و کنفرانس بین المللی که البته در ایران بود شرکت کرد.
در یکی از این همایشها از دبیر همایش که یک استاد دانشگاه امریکا بود بخاطر همکاری که داشت توصیه نامه گرفت
این دوستم الان در یکی از بهترین دانشگاه های امریکا فول فاند شده و داره رشته ای مرتبط با نجوم می خونه
ایشان هم رشتش اگه اشتباه نکنم اصلا ربطی به نجوم نداشت لیسانس فکر کنم زبان بود
حالا چرا من این را گفتم:
1- بنظر من تا می توانی مدرک از توانایی های خودت جمع کن
2- اگر برات امکان داره از یکی یا چند تا از اساتید مطرح این رشته توصیه نامه بگیر
3- یکی دو جا نمونه کار بده چاپ کنند
4- بنظر من در رشته شما پرتفولیو مهم تر از تحصیلات اکادمیک هست
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]