02-07-2014, 04:05 PM
'salyone dateline='' نوشته: سلام
مي خواستم بدونم ليسانس با معدل 14.9 اميركبير مهندسي برق قدرت چقدر شانس دارم واسه دانشگاهاي درجه يكش بعدش يه چيز ديگه اونا اونقدر ... كه فرق بين اميركبير و دانشگاهاي ديگرو نمي فهمن اينجا ما بخوايم معدل 16 بياريم گريمونو در مي آرن تازه برا ارشدم معدلمون تو 1.1 ضرب ميشه ما بايد چي كار كنيم ضمنا مقاله هم ندارم ولي بقيه رزومم كامله اگه ميشه يه پيشنهاد به من بديد راستي ارشد يا دكتري برام فرقي نداره كجاها فاند ميده؟ [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
مرسي
سلام بر شما دوست خوب
فکر کنم منظور شما پذیرش گرفتن از دانشگاه های التو - هلسینکی و هنکن هست! شما برای گرفتن پذیرش در این سه دانشگاه نمره ایلتس ۶.۵ به بالا و جی ار ای ۳۱۰ به بالا داری
به هر حال بنظر من با معدل فعلی و فقط ایلتس ۶.۵ می توانی از دانشگاه هایی مثل اولو - ترکو - واسا - ایسترن فنلاند - لاپرنتا - لاپلند و.. به راحتی برای مستر پذیرش بگیرید
در مورد فاند برای دکتری رزومه کامل بگذارید تا بشود بهتر نظر داد
فکر کنم منظور شما پذیرش گرفتن از دانشگاه های التو - هلسینکی و هنکن هست! شما برای گرفتن پذیرش در این سه دانشگاه نمره ایلتس ۶.۵ به بالا و جی ار ای ۳۱۰ به بالا داری
به هر حال بنظر من با معدل فعلی و فقط ایلتس ۶.۵ می توانی از دانشگاه هایی مثل اولو - ترکو - واسا - ایسترن فنلاند - لاپرنتا - لاپلند و.. به راحتی برای مستر پذیرش بگیرید
در مورد فاند برای دکتری رزومه کامل بگذارید تا بشود بهتر نظر داد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]