26-06-2014, 04:27 PM
(26-06-2014, 06:45 AM)'M1KE' نوشته: فهرست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم رو در این تاپیک می تونید پیدا کنید. برای دکترای روانشناسی بالینی اگر برای آمریکا بخواهید اقدام کنید معمولا به تافل (یا آیلتس، GRE جنرال و گاهی GRE Subject نیاز خواهید داشت. دو تای اول برای اغلب دانشگاه ها اجباری هستند ولی سومی ممکنه در برخی از اونها حالت اختیاری داشته باشه که البته برای همون ها هم داشتن نمره خوب در این آزمون یک نقطه مثبت هست. در کل اگر بتونید تافل حدود 100 یا آیلتس حدود 7 و جی آر ای حدود 310 به بالا بیارین و معدل تون هم خوب باشه شانس تون زیاد خواهد بود.
نوع مدرک های مورد قبول وزارت علوم رو می تونید در همون تاپیکی که برای دوست بالایی معرفی کردم در بخشنامه شون پیدا کنید. در کل از رشته های زیادی به سمت رشته MBA میرن چرا که در حوزه های زیادی می تونه کاربرد مدیریتی داشته باشه. بعید می دونم تاثیر منفی روی ذهنیت افسر بگذاره. فقط برای ارشد MBA خیلی سخت میشه فاند گیر آورد و تا جایی که من دیدم بیشتر افراد با هزینه شخصی به این نوع رشته های مدیریتی میرن. این احتمال وجود داره که برخی دانشگاه ها به جای GMAT مدرک GRE رو قبول کنند و خودشون معادلسازی کنند ولی پذیرش مشروط به این شکل رو من خودم ندیدم هر چند برای دانشگاه های غیر معروف، اون رو غیر ممکن نمی بینم و ممکنه در حالتی که با هزینه شخصی باشه سخت گیری کمتری در این مورد اعمال کنند.
در سایت دانشگاهی که براشون اقدام می کنید دقیقا نوشته که مدرکی که بهتون داده میشه عنوانش Degree هست یا Certificate. وقتی برای مدرکی اقدام می کنید اولین چیزی که می بایست کنترل کنید همین عنوان مدرک و ترجیخا سیلابس درسی اون هست که بدونید دقیقا برای چه چیزی دارید هزینه مالی و زمانی می کنید.
با سلام بسیار ممنون و سپاسگذارم از پاسخ شما اما دوست عزیز بنده لیست دانشگاههایی که مورد تایید وزارت علوم است را دیده بودم منظور من این بود که چون دوره یکساله است آیا با توجه به یکساله بودن وزارت علوم ارزشیابی میکند یا خیر ؟ا چون دوره یکساله است آیا قبول میکنند یا خیر؟
آیا بنظر شما دانشگاههای ایالتی (state) که رنک جهانی زیر 1000 دارند پذیرش مشروط میدهند؟
سوال دیگه ای که جوابشو نگرفتم اینه که شانس اخذ ویزا برای چنین پذیرشی که شما تافل داری ولی برای GMAT پذیرش CONDITIONAL داری به جه صورته؟
آیا بنظر شما دانشگاههای ایالتی (state) که رنک جهانی زیر 1000 دارند پذیرش مشروط میدهند؟
سوال دیگه ای که جوابشو نگرفتم اینه که شانس اخذ ویزا برای چنین پذیرشی که شما تافل داری ولی برای GMAT پذیرش CONDITIONAL داری به جه صورته؟