26-06-2014, 08:09 AM
سلام
من الان دانشجو هستم برای اقدام به معافیت پزشکی باید انصراف از تحصیل بدم که میشم دیپلمه_من چشمام دوربین هست و حالا اواخر که پیش دکتر رفتم یک چشمم رو 6.5 و یک چشمم رو 4.5 تعیین کرده که مجموعا شماره چشمم میشه 11_حالا سوالاتم:
1)همین طور که گفتم من شامل بند1 بخشنامه چشم میشم که از دو تبصره ش بهره مند هستم؛در تبصره
3)منی که جز بخشنامه میشم و پیش دکتر متخصص غیر معتمد رفتم اون هم تایید کرده شماره چشمم رو(صرفا جهت اینکه هم پزشک معتمد با دستگاه نگاه میکنه و هم بزشک چشم عادی)ایا معافم میکنن یا اینکه اذیت میکنن تا معافم کنن؟
ببخشید طولانی شد؛از اینکه وقت گذاشتید ممنون.
من الان دانشجو هستم برای اقدام به معافیت پزشکی باید انصراف از تحصیل بدم که میشم دیپلمه_من چشمام دوربین هست و حالا اواخر که پیش دکتر رفتم یک چشمم رو 6.5 و یک چشمم رو 4.5 تعیین کرده که مجموعا شماره چشمم میشه 11_حالا سوالاتم:
1)همین طور که گفتم من شامل بند1 بخشنامه چشم میشم که از دو تبصره ش بهره مند هستم؛در تبصره
د) هیپرمتروپی بیش از پنج دیوپتری یک چشم معاف دائم. و تبصره ه) مجموع دیوپتر هیپرمتروپی هر دو چشم بیش از هشت دیوپتری معاف دائم.
حالا سوال من اینه که:با این وضعیت معاف دائمم میکنن یا اینکه چوب لای چرخ ما میزارن؟
2)مراحل اقدام برای معافیتم ایا به این ترتیب صورت میگیره:1-گرفتن دفترچه اعزام به خدمت از پلیس+10. 2-پست کردن دفترچه. 3-رفتن پیش پزشک عمومی ناجا برای انجام واکسیناسیون که در اونجا به اون پزشک باید بگم قسمت معافیت پزشکی چشمم رو تیک بزنه و پرونده معفیتم به جریان بیافته. 3-منتظر بمانم تا نامه بیمارستان بیاد یرای اینکه پیش بزشک معتمد برم که اونجا معاینه کنه(اگر دکتر معافیتم رو تایید بکنه تموممه دیگه؟. 4-منتظر بمانم تا نامه کمیسیون پزشکی بیاد.حالا سوال من اینه که:با این وضعیت معاف دائمم میکنن یا اینکه چوب لای چرخ ما میزارن؟
3)منی که جز بخشنامه میشم و پیش دکتر متخصص غیر معتمد رفتم اون هم تایید کرده شماره چشمم رو(صرفا جهت اینکه هم پزشک معتمد با دستگاه نگاه میکنه و هم بزشک چشم عادی)ایا معافم میکنن یا اینکه اذیت میکنن تا معافم کنن؟
ببخشید طولانی شد؛از اینکه وقت گذاشتید ممنون.