21-05-2014, 04:48 PM
نمرات زبان و GRE تون و همین طور معدل کارشناسی تون به نسبت خوبه و در این زمینه مشکل خاصی نیست. مقاله هم اگر بتونید یکی دو تا تهیه کنید که نشون بده سوابق پژوهشی دارین خوبه. در مورد توصیه نامه ها بهتره از استادهای دانشگاه های خودتون باشه و افرادی که باهاشون درس داشتین باشند. به نظرم مشکل خاصی در گرفتن پذیرش در رتبه های جهانی حدود 100 تا 300 ندارید و مشکل بیشتر در پیدا کردن استادی هست که بتونه به شما کمک هزینه یا همون فاند بده. اگر نتونستید کمک هزینه بگیرید می تونید ارشد رو در ایران بخونید و با رزومه قوی تر برای دکترا اقدام کنید که شانس گرفتن کمک هزینه در اون مقطع خیلی بالاتر هست.
(20-05-2014, 06:56 PM)'gabbro' نوشته: سلام من لیسانسمو از دانشگاه علامه طباطبایی تو رشته ی علوم تربیتی (مدیریت برنامه ریزی اموزشی)یا همون education با معدله ۱۵/۹۲ گرفتم,مقاله ندارم ولی میتونم با استادایه دانشگاه تهران ارتباط برقرار کنم و از طریقه اونا اقدام کنم برایه یک یا دو مقاله و شایدم معرفی نامه بگیرم ,از نظره نمره زبان هم تافل۹۸و جی ار ای ۳۱۰دارم,با توجه به اینکه فعلا معرفی نامه و مقاله ندارم شانسم برایه پذیرش با فاند چقدر هستش؟!
ممنون میشم از راهنماییاتون, :-)
واینکه چه کارایی بکنم قبله اقدام به پذیرش بهتره؟!
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -