14-05-2014, 01:05 AM
(13-05-2014, 01:14 PM)'N.V' نوشته: با سلام.من تصمیم دارم برای بورسیه دکترا در خارج از کشور اقدام کنم.متاهل هستم و یه بچه یک ساله دارم.لیسانس سیالات با معدل 15.5از دانشگاه نوشیروانی بابل(دولتی) و ارشد دانشگاه آزاد تهران(تبدیل انرژی)با معدل18.4گذروندم وچندتا مقاله.خلاصه استادم که استادتمام شریف هست میگن میتونی از یه دانشگاه خوب پذیرش بگیری.نمیدونم کدوم دانشگاه و چه کشوری رو انتخاب کنم.مهمترین چیز برام اینه که فاندش خوب باشه.اگه نظر بدید ممنون میشم
سلام
اگر در همین حیطه ی انرژی می خواهدی فعالیت کنید که US از امسال یک سری بند های جدید برای رد کردن ویزا اضافه کرده که برخیش مستقیم به انرژی اشاره داره به همین خاطر به شما کانادا و اروپا رو پیشنهاد میکنم. البته در مورد کانادا هم تحقیقی کنید مثل اینکه همین رویه رو سفارت کانادا اخیرا برای دوستانی که تو صنایع انرژی فعالیت داشتنند در پیش گرفته. کلا پیش از هر تصمیم به جهت حساسیت رشته اتون اول روی بحث ویزای اون کشور ممطئن بشید.
شادزی
اگر در همین حیطه ی انرژی می خواهدی فعالیت کنید که US از امسال یک سری بند های جدید برای رد کردن ویزا اضافه کرده که برخیش مستقیم به انرژی اشاره داره به همین خاطر به شما کانادا و اروپا رو پیشنهاد میکنم. البته در مورد کانادا هم تحقیقی کنید مثل اینکه همین رویه رو سفارت کانادا اخیرا برای دوستانی که تو صنایع انرژی فعالیت داشتنند در پیش گرفته. کلا پیش از هر تصمیم به جهت حساسیت رشته اتون اول روی بحث ویزای اون کشور ممطئن بشید.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull