25-04-2014, 11:25 AM
(23-04-2014, 04:34 PM)'ashkan065' نوشته:سلام یک سوال دارم بابک جان.
کسی که دانشجوی و درسش رو اونجا تمام میکنه بهش وقت میدن که بعد از اتمام درسش در امریکا دنباله کار بگرده؟
و اگه کاری پیدا کرد میتونه اونجا شروع به کارر کنه یا باید صبر کنه تا اینکه کارفرما اگهی بده و پروسه ی اداری (حدود 1 سال)سپری بشه؟
تو این مدت تکلیف کسی که فارغ التحصیل شده و ویزای دانشجویی داره چیه؟
به شما بعد از فارغالتحصیلی اجازه موقتی داده میشه که دنبال کار بگردید و در صورت پیدا کردن کار، بدون داشتن ویزای کار و تنها با همین اجازه موقت که اصطلاحا OPT گفته میشه در امریکا کار کنید. برای اطلاعات بیشتر پست اول این موضوع رو ببینید. مهیار گرامی در اونجا توضیحات کامل رو در مورد OPT دادهاند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.