15-04-2014, 01:46 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2014, 01:49 AM توسط Mojtaba-021.)
(14-04-2014, 09:19 AM)afshinhhh نوشته: سلام دوباره.تو mri من صریحا نوشته هرنی دیسکال و تنگی کانال نخاعی و تو دو ناحیه.و اولین متخصص جراح مغز و اعصاب که متعمد نظام وظیفه هم هست نامه داد که طبق ماده 34ب3معاف کاملم.ولی تو ادلین کمسیون تو بیمارستان دولتی که نظام وظیفه معرفی کرد دکتر متخصص داخلی مغز واعصاب تشخیص داد پروتروژن و علایم بالینی ندارم علیرغم درد دایمی که تو پا و کمر دارم.رفتم نظام وظیفه و ماده و بند مورد نظر رو دیدم تو کتابچه که نوشته بود صرفا هرنی دیسکال و اکستروژن معاف کامل و بالژه و پروترژن خدمان غیر رزمی.و متمطنم که معاف نمیشم.....نمیدونم از کدوم استان اقدام کردین که کمیسیون تو بیمارستان تشکیل شده !!?!!
دیروز که پیش منخصص اولی رفتم گفت اونی که تو بیمارستان بود اصلا صلاحیت نداره و همیشه خلاف نظر دیگر متخصصای جراح نظر میده.....
بنظرتون بعد از رای کمیسیون چکار کنم؟
اما پست قبلی که گفتم دوبار کمیسیون رفتم دلیلش این بود که به رای کمیسیون( که معاف از رزمم کردن) یا همون شواری پزشکی اعتراض زدم و بعد از 2 ماه الافی رفتم یه کمیسیون دیگه که بهش میگن شورای عالی پزشکی که اتفاقا بی رحم تر بودن و رای قبل رو تکرار کردن.
نتیجه گیری : اگر مشکل دارین واقعا به حقتون میرسین اما به شدت توصیه میکنم دیگه اعتراض نکنین به رای کمیسیون و تو خدمت اقدام کنین
من 1/8/92 اعزامم بود با بهترین دوستم
درخواستمو کردم پزشکی رای دادن معاف از رزم اعزامم شد 1/10/92 اعتراض کردم رای تکرار شد اما اینبار اعزامم شد 1/2/1393
(هر کاریم کردم تعجیل قبول نکردن)
دوستم 6 ماه از خدمتش گذشت
من حرص خوردم انتظار و استرس داشتم.
وباز باید برم 6 روز دیگه
متاسفانه چون سرباز کمه خیلی سخت میگیرن.
امیدوارم این تجارب به درد شما یا دوستان دیگه بخوره.
موفق باشید
با انسان نادان بحث نکن و بگذار در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
با وقیح جدل نکن چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحت را تباه میکند.
از حسود دوری کن چون حتی اگر دنیا را هم به او بدهی باز هم از تو بیزار خواهد بود.
با وقیح جدل نکن چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحت را تباه میکند.
از حسود دوری کن چون حتی اگر دنیا را هم به او بدهی باز هم از تو بیزار خواهد بود.