13-04-2014, 11:32 PM
(13-04-2014, 07:05 PM)'mozhdeh121367' نوشته: سلام . میخواستم بدونم علاوه بر معدل کارشناسی و ارشد آیا نمره ی پایان نامه هم کارشناسی هم ارشد توی گرفتن پذیرش مهمه
نه مهم نیست. می دونی چرا؟ چون تو آمریکا به تز نمره نمی دن. تز یا قبول می شه یا رد. نمره نداره و کشورهایی هم که نمره داره واسشون مهم نیست چه نمره ای گرفتی. فقط به معدل نگاه می کنن که خوب نمره تز توش اثر داره
(13-04-2014, 07:24 PM)'mozhdeh121367' نوشته: بله تاثیر داره . ولی تا اونجای که من شنیدم برای پذیرش علاوه بر معدل بطور جداگانه نمره ی پایان نامه تاثیر داره . چون معدل کلی کارشناسیم 14 هست ولی نمره ی پایان نامه 20 . راستی معدل 2 ترم آخر کارشناسیم نزدیک 16 هست آیا این موضوع کمکی به من میکنه؟
معدل دو سال آخرت مهمه. دو ترم آخر کافی نیست. بعضی دانشگاه ها به حای اینکه مینیمم معدل را روی معدل کل بذارن روی دو سال آخر می ذارن
(13-04-2014, 07:56 PM)'mozhdeh121367' نوشته: یعنی دراوردن مقاله از پایان نامه (بازم تاکیید میکنم کارشناسی چون من الان دانشجویی ارشدم و از تاریخ فارالتحصیلی کارشناسیم 3 میگذره ) علاوه بر مقالاته دیگه یه امتیازه ؟. پس امیدی هست که معدل پایین کارشناسیمو از این طریق جبران کنم ؟
به نظر من معدل را فقط با معدل میشه جبران کرد. GRE هم البته مهمه و وزنه خودشو داره. ولی این طوری نیست با GRE بشه معدل را جبران کرد. من می بینم کسایی که معدل فوق خوب دارن، شانس خوبی دارن. چون اینجا خیلی از دانشگاه ها به معدل آخر اهمیت بیشتری می دن.
پ.ن. بی زحمت یکی از دوستان سه تا پست آخری منو سر همش کنه. من خودم نمی تونم. ممنون