(13-04-2014, 07:56 PM)'mozhdeh121367' نوشته: یعنی دراوردن مقاله از پایان نامه (بازم تاکیید میکنم کارشناسی چون من الان دانشجویی ارشدم و از تاریخ فارالتحصیلی کارشناسیم 3 میگذره ) علاوه بر مقالاته دیگه یه امتیازه ؟. پس امیدی هست که معدل پایین کارشناسیمو از این طریق جبران کنم ؟
دوست عزیز منظور yousi گرامی پایان نامه ارشد بود نه کارشناسی (چون پروژه کارشناسی نوعی جمع بندی دروس هست و نمیشه پایان نامه خطابش کرد!)
من منظور شما رو الان متوجه شدم!: (هدف شما جبران معدل هستش)
شما اگر مقاله دارید isi و میخواید به نوعی معدل رو جبران کنید تنها راهش GRE هستش. قبلا هم گفتم که افرادی رو دیدم پذیرش گرفتن با معدلهای پایین حتی 14 ولی GRE و تافلشون به خصوص GRE شون بالا بوده. تنها راه شما واسه جبران نسبی معدل کارشناسی همینه. دقت کنید همه موارد جای خودش رو داره ولی بلاخره شما میتونید از راههایی خودتون رو اثبات کنید.
در ضمن به نظرم دنبال دانشگاههایی باشید که بحث 4 ترم اخر رو تاکید کردن روش.
بااحترام
من منظور شما رو الان متوجه شدم!: (هدف شما جبران معدل هستش)
شما اگر مقاله دارید isi و میخواید به نوعی معدل رو جبران کنید تنها راهش GRE هستش. قبلا هم گفتم که افرادی رو دیدم پذیرش گرفتن با معدلهای پایین حتی 14 ولی GRE و تافلشون به خصوص GRE شون بالا بوده. تنها راه شما واسه جبران نسبی معدل کارشناسی همینه. دقت کنید همه موارد جای خودش رو داره ولی بلاخره شما میتونید از راههایی خودتون رو اثبات کنید.
در ضمن به نظرم دنبال دانشگاههایی باشید که بحث 4 ترم اخر رو تاکید کردن روش.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.