این فرم با Bank Statement فرق داره و تا جایی که من اطلاع دارم تا زمانی که مورد تعهد (هزینه تحصیل یک دانشجو، هزینه سفر یک مسافر، هزینه زندگی یک مهاجر و غیره) موضوعیت داشته باشه معتبره. البته شاید هم دارید این دو رو به اشتباه به جای هم به کار می برید. در هر حال، فرم affidavit of support یک جور تعهد هست که حامی مالی (اسپانسر) اون رو امضا می کنه (خود فرد یا خانواده یا هر فردی دیگه ای) و متعهد میشه که همه یا بخشی از هزینه های تحصیل دانشجو در دانشگاه ایکس (یا مسافر و مهاجر غیره) رو متقبل میشه. بنابراین تا زمانی که اون دانشجو از اون دانشگاه پذیرش داشته باشه (یا مسافر یا مهاجر موردنظر فصد سفر داشته باشه) این فرم معتبره و نیازی به امضای دوباره اون بعد از یک تاریخ خاض نیست. ولی نامه Bank Statement که به ضمیمه این فرم و برای اثبات تمکن مالی حامی میاد نباید خیلی قدیمی باشه.
در مورد اعتراض به نتیجه مصاحبه هم من اون رو موثر نمی دونم مگر اینکه واقعن یک مورد خیلی مهمی بوده باشه که اشتباه شده باشه وگرنه در حالت عادی می بایست دوباره اقدام کنید. اگر از همون سفارت اقدام کنید افسر دیگه ای رو برای شما درنظر می گیرند و اگر از سفارت دیگه باشه که فرقی نمی کنه چه کسی مسوول پرونده تون باشه.
در مورد اعتراض به نتیجه مصاحبه هم من اون رو موثر نمی دونم مگر اینکه واقعن یک مورد خیلی مهمی بوده باشه که اشتباه شده باشه وگرنه در حالت عادی می بایست دوباره اقدام کنید. اگر از همون سفارت اقدام کنید افسر دیگه ای رو برای شما درنظر می گیرند و اگر از سفارت دیگه باشه که فرقی نمی کنه چه کسی مسوول پرونده تون باشه.
(05-04-2014, 12:42 PM)'Mehrdoost' نوشته: سلام دوستان عزیز . میخواستم بدونم که فرم affidavit of support تا چه مدت میتونم بعنوان مدرک استفاده کنم ؟ تاچهمدت اعتبار داره؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -