(05-04-2014, 05:47 PM)'مهدویان' نوشته: سلام دوستان،
سؤال من مربوط به قسمت Primary (current) Occupation در فرم DS-160 هستش، در واقع من 1.5 ساله که درسم تموم شده و الان برای PhD پذیرش گرفتم، خواستم بپرسم که توی این قسمت چه گزینه ای رو باید انتخاب کنم؟ بین گزینه های student، other و unemployed شک دارم. (میخوام بگم که روی paperهام کار میکنم.) یه مشکل other هم اینه که اسم organization رو ازم میخواد.
با تشکر
سلام
چون بعد تحصیل کار نکردید اگر کار نکرده اید خوب بنویسید خودتون رو اماده تحصیل میکردید مثلا دادن تافل و جی ار ای و مقاله دادن و ...
فقط توصیه میکنم دقیقا همون چیزی رو بنویسید که انجام دادید.
تاجایی که یادمه توی Box که پایین باز شده نوشته Explain اید توضیح بدید که بعد از تحصیل مشغول به چه فعالیت های غیر شغلی بودید اگر کاری نداشتید.
در ضمن اینجا رو هم یه نگا بندازید شاید جواب سایر سوالات رو یافتید.
بااحترام
چون بعد تحصیل کار نکردید اگر کار نکرده اید خوب بنویسید خودتون رو اماده تحصیل میکردید مثلا دادن تافل و جی ار ای و مقاله دادن و ...
فقط توصیه میکنم دقیقا همون چیزی رو بنویسید که انجام دادید.
تاجایی که یادمه توی Box که پایین باز شده نوشته Explain اید توضیح بدید که بعد از تحصیل مشغول به چه فعالیت های غیر شغلی بودید اگر کاری نداشتید.
در ضمن اینجا رو هم یه نگا بندازید شاید جواب سایر سوالات رو یافتید.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.