23-08-2011, 09:24 PM
(23-08-2011, 08:52 PM)shida نوشته: سلام مجدد.من ميخوام براي 1سري از دانشگاههاي اروپايي اپلاي كنم چون فكر ميكنم شرايط خيلي خوبي براي گرفتن پذيرش از دانشگاههاي امريكارو ندارم .خواستم قبلش نظر شمارو هم بدونم.متاسفانه اطلاعات من در مورد کشورهای اروپایی کمه و جواب سوال شما رو نمیدونم، اما اگر در این موضوع سوالتون رو بپرسید، احتمالا جواب خواهید گرفت.
كارشناسي ناپيوسته ict از دانشگاه علمي كاربردي با معدل 14.74
تافل550
1 پروژه هم در رابطه با طراحي و ساخت يك تقويت كننده هاي فركانس بالا داشتم
آيا شانسي دارم؟
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.