(01-04-2014, 02:14 PM)'pooriya2014' نوشته:ممنون yousi جان من رشتم مهندسی مکانیک طراحی جامدات هست ربطی به مطبو دندانپزشکی و این حرفا نداره ولی یکی از دوستام گفت به عنوان فیکسر یا طراحی و خدمات رسانی برای تجهیزات و لوازم دندانپزشکی میتونی استخدام شی. از اونجایی هم که کارفرما میشه شوهر خالمشانسمو چقدر میبینید؟
خواهش میکنم.
راستش من نمیدونم رشته شما به تجهیزات پزشکی ربط داره یا نه. تا اونجایی که من میدونم و شنیدم بیشتر مهندسی پزشکی با این چیزا سروکار داره. حالا ببین اگر موقعیت داری بری اون دانشگاه که گفتی حتما برو. چون نمیدونی که شاید اصلا موقعیت های دیگه جور شد مثل ازدواج و Green Card که هیچی Citizen شدی و اصلا نیازی به کار کردن تو مطب شوهر خالت برای موندن به آمریکا نداشتی
اگرم نه که خوب بازم شانستو برای کار امتحان میکنی
بهر حال اگر الان موقعیت داری به این فکر نباش که اگه بتونی بمونی بری!
موفق باشی
راستش من نمیدونم رشته شما به تجهیزات پزشکی ربط داره یا نه. تا اونجایی که من میدونم و شنیدم بیشتر مهندسی پزشکی با این چیزا سروکار داره. حالا ببین اگر موقعیت داری بری اون دانشگاه که گفتی حتما برو. چون نمیدونی که شاید اصلا موقعیت های دیگه جور شد مثل ازدواج و Green Card که هیچی Citizen شدی و اصلا نیازی به کار کردن تو مطب شوهر خالت برای موندن به آمریکا نداشتی
اگرم نه که خوب بازم شانستو برای کار امتحان میکنی
بهر حال اگر الان موقعیت داری به این فکر نباش که اگه بتونی بمونی بری!
موفق باشی