19-03-2014, 02:48 PM
(19-03-2014, 12:10 PM)'M1KE' نوشته: برداشت من اینه که اگر عمل لاپروسکوپی هم به "برداشتن قسمتی از یک عضو" منجر شده باشه باز هم معافی داره (به جز آپاندیس) و به نظر میرسه منظور اون دکتر این بوده که خود عمل لاپروسکوپی معافی نداره چون این عمل مثلا برای نمونه برداری از یک عضو یا چک کردن تومورهای احتمالی در ناحیه شکم و موارد دیگه ای که به برداشتن عضو منجر نمیشن هم استفاده میشه. در بند 28 همون ماده هم به شکلی به مشکلاتی که منجر به "برداشتن قسمتی از عضو بدن" در دستگاه گوارش بوده اشاره شده.
بند 28- هرگونه اعمال جراحي روي دستگاه گوارش كه توليد اختلالات گوارشي كرده باشد و منجر به برداشتن قسمتي از عضو (بجز آپانديس) شده باشد و يا آناستوموز شده و يا چسبندگي وسيع ايجاد كرده باشد معاف دائم.
در هر حال امیدوار باشید و اگر نتیجه رو هم بیایید اینجا اعلام کنید که چه بهتر.
بله حتما نتیجه رو خدمت دوستان عرض میکنم چون متاسفانه دوستان که مشکل من رو داشتن نتایج کارشون رو نگفتن!
بله قانون مشکلی نیست ولی انگار یکی دو ساله بخاطر کمبود سرباز قانون رو اونجوری که میخوان تفسیر میکنن و گرنه 3 بند از قانون چراحی معافیت پزشکی میگه که کسی که شرایط من رو داره باید معاف بشه
بله قانون مشکلی نیست ولی انگار یکی دو ساله بخاطر کمبود سرباز قانون رو اونجوری که میخوان تفسیر میکنن و گرنه 3 بند از قانون چراحی معافیت پزشکی میگه که کسی که شرایط من رو داره باید معاف بشه