12-03-2014, 12:54 AM
(11-03-2014, 11:21 PM)'M1KE' نوشته: توجیه خوبی که نمی تونه باشه ولی به هر حال علاقه نداشتن به رشته تحصیلی وقتی خیلی شدید باشه در آینده خیلی انگیزه های تحصیلی و کاری آدم رو تحت شعاع قرار میده. منتهی تغییر رشته هم می بایست خیلی حساب شده و عاقلانه باشه و اینطور نباشه که فرد رو از درون چاله به چاه و بعد هم از چاه به سیاهچاله بیاندازه! اینکه شما از کامپیوتر خوشتون میاد خیلی کلی هست. برای نمونه باید دید از سخت افزار کامپیوتر خوشتون میاد یا نرم افزار اون؟ ولی داشته ام دوستانی که از رشته های مهندسی برای نمونه به سمت Comouter Sicence رفتن و در زمینه محاسبات عددی و data mining و هوش مصنوعی ادامه دادند. این کار تا حدی امکان پذیر هست ولی همونطور که گفتم باید از روی تحقیق باشه و ببینید اون رشته خاص واقعن منطبق بر توانمندی ها و علاقه شما هست یا خیر.
رشته Comouter Science معمولا از افرادی که پیشینه مهندسی داشته باشند هم دانشجو می گیره با این حال می بایست به شکلی نشون بدین که علاقه و انگیزه و همین طور توانمندی لازم برای ادامه رشته در اون رو دارید و نمونه هایی از پروژه های درسی یا مقاله که در این زمینه ها بوده باشه برای اثبات داشته باشید و به این موارد در SOP خودتون اشاره کنید. همین طور زبان و بقیه مهارت های خودتون رو تا حد امکان بهبود بدین. برای جزئیات شاید بهتر باشه با Babak عزیز که در این زمینه تحصیل کردن مشورت کنید.
این رو هم فراموش نکنید که گاهی عدم علاقه ما به یک چیز از نوع نگاه ما نشات می گیره و نه ماهیت اون چیز و تا زمانی که این نوع نگاه وجود داشته باشه خیلی چیزهای دیگه هم در ما علاقه ای ایجاد نخواهد کرد.
ممنون از جوابتون
من دوره های network + و CCNA رو گذروندم آیا تاثیری داره؟
امید داشتم که Subject GRE computer science بدم که از سال 2013 دیگه ETS برگزار نمی کنه!!!
نمیدونم چرا همش به در بسته می خورم؟؟!!!!
من دوره های network + و CCNA رو گذروندم آیا تاثیری داره؟
امید داشتم که Subject GRE computer science بدم که از سال 2013 دیگه ETS برگزار نمی کنه!!!
نمیدونم چرا همش به در بسته می خورم؟؟!!!!