24-02-2014, 02:58 PM
سلام و درود بر دوستان
من حدود 5 - 6 سالی هست که با دیسک کمر دست و پنجه نرم میکنم و از حدود سال 86 MRI دارم و تا حالا حدود 3 - 4 تایی میشه.
دیپلمه و 28 ساله (مشخصه که غیبت هم دارم).
اقدام کردم برای کمیسیون پزشکی.
28 اسفند پلیس +10 ثبت کرد و امروز 5 اسفند نامه معاینه اول اومد دم خونه. 10 اسفند باید برم بیمارستان سجاد.
آخرین MRI هم نوشته:
l4-l5 and l5-s1 discs are dehydrated and l5-s1 dis is protruded to the central and Lt. paracentral regions. l4-l5 disc is bulged.
درد همیشه از کمر تا ساق پای چپ
گاهی بیحسی و خواب رفتگی پای چپ
درد در کمر و پای چپ هنگام بالا رفتن از پله ها
عدم توانایی نشستن رو زمین
عدم توانایی ایستادن طولانی مدت
درد شدید در کمر و پا در صورت دلا شدن
و ...
با این اوصاف و در طی این چند سال من این مشکل رو داشتم و توی MRI مشخص بوده و اینکه توی زندگی رعایت کردم و بعضا ورزش های سبک و آب درمانی که با همه ی این کارها در طی این سالها در همین حد نگهش داشتم، و به قول دکتر که میگفت تا آخر عمرت این مشکل رو داری و درمان 100% نداره، به نظر شما و با شرایط من چه موقعیتی در پیش رو دارم؟
دکتر ها میگفتن معاف از رزم هستم حتما و احتمال معاف دائم برمیگرده به کمیسیون و هیچ کدومشون نظر قطعی ندادن.
و سوال دیگه از عزیزانی که اقدام کردن و کمیسیون رفتن.
توی معاینه ی اول، فقط مدارک رو میبینن یا غیر از معاینه، شرح حال بیمار هم میپرسن و موثر هست روی نظرشون؟
و وقتی بری کمیسیون، اونجا هم صحبت میکنن و مدارک پزشکی رو میبینن یا نه؟
ممنون از شما عزیزان.
شاد باشید.
من حدود 5 - 6 سالی هست که با دیسک کمر دست و پنجه نرم میکنم و از حدود سال 86 MRI دارم و تا حالا حدود 3 - 4 تایی میشه.
دیپلمه و 28 ساله (مشخصه که غیبت هم دارم).
اقدام کردم برای کمیسیون پزشکی.
28 اسفند پلیس +10 ثبت کرد و امروز 5 اسفند نامه معاینه اول اومد دم خونه. 10 اسفند باید برم بیمارستان سجاد.
آخرین MRI هم نوشته:
l4-l5 and l5-s1 discs are dehydrated and l5-s1 dis is protruded to the central and Lt. paracentral regions. l4-l5 disc is bulged.
درد همیشه از کمر تا ساق پای چپ
گاهی بیحسی و خواب رفتگی پای چپ
درد در کمر و پای چپ هنگام بالا رفتن از پله ها
عدم توانایی نشستن رو زمین
عدم توانایی ایستادن طولانی مدت
درد شدید در کمر و پا در صورت دلا شدن
و ...
با این اوصاف و در طی این چند سال من این مشکل رو داشتم و توی MRI مشخص بوده و اینکه توی زندگی رعایت کردم و بعضا ورزش های سبک و آب درمانی که با همه ی این کارها در طی این سالها در همین حد نگهش داشتم، و به قول دکتر که میگفت تا آخر عمرت این مشکل رو داری و درمان 100% نداره، به نظر شما و با شرایط من چه موقعیتی در پیش رو دارم؟
دکتر ها میگفتن معاف از رزم هستم حتما و احتمال معاف دائم برمیگرده به کمیسیون و هیچ کدومشون نظر قطعی ندادن.
و سوال دیگه از عزیزانی که اقدام کردن و کمیسیون رفتن.
توی معاینه ی اول، فقط مدارک رو میبینن یا غیر از معاینه، شرح حال بیمار هم میپرسن و موثر هست روی نظرشون؟
و وقتی بری کمیسیون، اونجا هم صحبت میکنن و مدارک پزشکی رو میبینن یا نه؟
ممنون از شما عزیزان.
شاد باشید.