(23-02-2014, 08:50 PM)'m.mohaqeq' نوشته: بازم ممنونو ببخشید که سوال قبلیم رو در جای مناسب مطرح نکردم.
و اما یک سوال دیگر، من الان دو سال فارغ التحصیل شدم (و تا الان مشغول سربازی بودم) و تا اون زمانی که بخوام برم برای ادامه تحصیل، سه یا چهار سال میشه! این فاصله زمانی مشکلی ایجاد نمی کنه! تو سربازی که ول معطل بودیم، ولی الان هم به دلیل رشته ی فوقم که می خوام تو همون زیمنه هم دکترا بخونم (مهندسی پزشکی) کار مرتبط اصلا گیر نمیاد!!! ولی می تونم سال دیگه رو تدریس بگیرم توی دانشگاه!!
ممنون
خواهش میکنم.
چرا اینقدر باید طول بکشه؟اگه یه دونه gre نمونده یا مساله دیگه هم هست؟میخواین مقاله بدین ؟ یا کلا غیر درسیه؟!
مشکل که تو ویزا همیشه هست و هرچقدر فاصله مقاطع کم باشه همون قدر خوبه. ولی اگه دلیلتون قانع کننده هست که دیگه حرفی ندارم.
نظر من اینکه سریع تر اپلای کنید.
این نظر من بود.
بااحترام
چرا اینقدر باید طول بکشه؟اگه یه دونه gre نمونده یا مساله دیگه هم هست؟میخواین مقاله بدین ؟ یا کلا غیر درسیه؟!
مشکل که تو ویزا همیشه هست و هرچقدر فاصله مقاطع کم باشه همون قدر خوبه. ولی اگه دلیلتون قانع کننده هست که دیگه حرفی ندارم.
نظر من اینکه سریع تر اپلای کنید.
این نظر من بود.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.