بیماری هیپوکلسمی به طور مستقیم در آیین نامه اشاره نشده ولی با توجه به فلج دوره ای که داره و نوعی اختلال عملی حساب میشه احتمال معافیت اون خیلی بالاست. در زمره علت های شایع این بیماری میشه به پرکاری پاراتیروئید (به پارا دقت کنید) اشاره کرد که گاهی باعث میشه عملکرد کلیه رو تحت تاثیر قرار بده و بواسطه جذب کلسیم در کلیه ها سطح کلیسم خون رو کاهش بده. بنابراین احتمال اینکه بیماران هیپوکلسمی به پرکاری پاراتیرونید (هایپرپاراتیروئیدیسم یا Hyperparathyroidism) و/یا نارسایی مزمن کلیه (Chronic renal failure) مبتلا باشند زیاد هست.
پیشنهاد من به شما این هست که برای دو مورد اخیر آزمایش بدهید که ببینید پاراتیروئید پرکار دارید یا خیر و اینکه عملکرد کلیه تون طبیعی هست یا خیر. در صورتی که پاراتیروئید شما پر کار باشه (هایپرپاراتیروئیدیسم) طبق ماده 30 بند 3 معاف میشین:
بند3- بيماريهاي غدد پاراتيروئيد.
هيپر پاراتيروئيدي و هيپوپاراتيروئيدي معاف دائم
(البته در آیین نامه املای هیپر پاراتیروئیدی به اشتباه هیپر پاتراتیروئیدی نوشته شده که چیز مهمی نیست. هایپر به معنی پرکار و هیپو به معنی کم کار هست و مثلا در مورد بیماری خود شما هم عبارت هیپو+کلسمی به معنی کمبود همون کلسیم هست. شما هم به اشتباه کمبود کلسیم رو کمبود پتاسیم نوشتین!)
من آدرس مطب خاصی رو ندارم ولی می تونید در این نوشته اسم بیمارستان مورد تایید رو ببینید و به اونها مراجعه کنید.
پیشنهاد من به شما این هست که برای دو مورد اخیر آزمایش بدهید که ببینید پاراتیروئید پرکار دارید یا خیر و اینکه عملکرد کلیه تون طبیعی هست یا خیر. در صورتی که پاراتیروئید شما پر کار باشه (هایپرپاراتیروئیدیسم) طبق ماده 30 بند 3 معاف میشین:
بند3- بيماريهاي غدد پاراتيروئيد.
هيپر پاراتيروئيدي و هيپوپاراتيروئيدي معاف دائم
(البته در آیین نامه املای هیپر پاراتیروئیدی به اشتباه هیپر پاتراتیروئیدی نوشته شده که چیز مهمی نیست. هایپر به معنی پرکار و هیپو به معنی کم کار هست و مثلا در مورد بیماری خود شما هم عبارت هیپو+کلسمی به معنی کمبود همون کلسیم هست. شما هم به اشتباه کمبود کلسیم رو کمبود پتاسیم نوشتین!)
(22-02-2014, 07:47 PM)'sahragardali' نوشته: با سلام و خسته نباشید
من بیماری به نام هاییپوکالومیک{کمبود پتاسیم} دارم که ظاهرا عده ی کمی این بیماری رو دارن.علائمش اینه که مدتی یه بار فلج میشم(فلج دوره ای) که الان قرص مصرف می کنم ولی با این وجود باز هم ادامه داره.کسی تو این زمینه تجربه ای داره ؟ایا امکان معافیت وجود داره؟
من آدرس مطب خاصی رو ندارم ولی می تونید در این نوشته اسم بیمارستان مورد تایید رو ببینید و به اونها مراجعه کنید.
(22-02-2014, 04:36 PM)'داريوش ن' نوشته: با سلام مجدد
من قبلا با شما در مورد مشکل کمرم صحبت کردم
حالا میخوام برای اطمینان بیشتر برای این که معاف میشم یا
به صورت ازاد با پزشکان مورد اعتماد نظام وظیفه مشورت کنم
اگه لطف کنید ادرس مطب چند نفر از این پزشکانو به من بدید ممنون میشم
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -