20-02-2014, 03:11 AM
(20-02-2014, 01:44 AM)'lavasoon' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز. میخواستم ببینم با این شرایط و رزومه ای که دارم از کجا میتونم دکترا مستقیم فول فاند بگیرم؟
ممنون میشم اگه کامل راهنماییم کنید.
رشته و معدل = کارشناسی برق قدرت 12 از دانشگاه آزاد
مقالات = یک ژورنال ISI
افتخارات = رتبه اول مسابقات رباتیک روبوکاپ iranopen2013
آخرین رباتم در دنیا بسیار معروف شده و فقط کافیه در گوگل اسممو بزنید: naghi sotoudeh .
رزومه ام هم شامل چندین رتبه کوچک در مسابقات و جشنواره ها و پروژه هایی که انجام داده ام است.
سابقه کار = دو سال بعنوان کارشناس پروژه در یک شرکت الکترونیکی معروف ایرانی طراحی مدار کردم که به تولید انبوه رسیده اند. یک سال بعنوان طراح اتوماسیون صنعتی در یک کارخانه ماشین سازی برنامه نویسی PLC و .. کردم.
مدرک زبان = IELTS 7
رشته مورد نظر= دکترا مستقیم رباتیک فول فاند
کشور مورد نظر= امریکا
دانشگاه مورد نظر = خیلی مهم نیست
سلام
معدل شما بزرگترين نقطه ضعفتونه.
مواردي كه شمرديد هيچكدام آيتم هاي اصلي پذيرش نيستند جز زبان و معدل.
شما اول بايد بتونيد از سد اول دانشگاه ها كه Graduate Officeهست با اين معدل عبور كنيد. كه عملا پيدا كردن اين دسته از دانشگاه ها يعني جاهايي كه معدل خيلي كم رو مينيمم گذاشته باشند و رنك آنچناني نداشته باشند.
اگر به توانمنديتون اعتقاد داريد ايران بمونيد و گذشته رو جبران كنيد. من نميگم شانسي نيست اما ميگم اگر تونستيد ربات طراحي كنيد ميتونيد از دانشگاه هاي بهتري پذيرش بگيريد به شرطي كه كمي روي رزومه وقت بگذاريد.
گرفتن ارشد از دانشگاه خوب در ايران يا گرفتن ارشد با معدل بالا از يك دانشگاه در ايران
داشتن مقاله
نمره ي زبان خوب
نمره ي GREبالا
تمام اينها كمك كنه 12 جبران شه.
وگرنه خواستن پذيرش مستقيم با اين معدل اون هم فول فاند كمي رويايي به نظر ميرسه اگرچه هنوزم از نظر من محال نيست اگر بتونيد اساتيدي رو مجاب كنيد كه به درد كارشون ميخوريد و اونها براتون مسير رو سهل كنند. كه اين هم تلاش و جستجوي خوبي ميطلبه.
شادزي
معدل شما بزرگترين نقطه ضعفتونه.
مواردي كه شمرديد هيچكدام آيتم هاي اصلي پذيرش نيستند جز زبان و معدل.
شما اول بايد بتونيد از سد اول دانشگاه ها كه Graduate Officeهست با اين معدل عبور كنيد. كه عملا پيدا كردن اين دسته از دانشگاه ها يعني جاهايي كه معدل خيلي كم رو مينيمم گذاشته باشند و رنك آنچناني نداشته باشند.
اگر به توانمنديتون اعتقاد داريد ايران بمونيد و گذشته رو جبران كنيد. من نميگم شانسي نيست اما ميگم اگر تونستيد ربات طراحي كنيد ميتونيد از دانشگاه هاي بهتري پذيرش بگيريد به شرطي كه كمي روي رزومه وقت بگذاريد.
گرفتن ارشد از دانشگاه خوب در ايران يا گرفتن ارشد با معدل بالا از يك دانشگاه در ايران
داشتن مقاله
نمره ي زبان خوب
نمره ي GREبالا
تمام اينها كمك كنه 12 جبران شه.
وگرنه خواستن پذيرش مستقيم با اين معدل اون هم فول فاند كمي رويايي به نظر ميرسه اگرچه هنوزم از نظر من محال نيست اگر بتونيد اساتيدي رو مجاب كنيد كه به درد كارشون ميخوريد و اونها براتون مسير رو سهل كنند. كه اين هم تلاش و جستجوي خوبي ميطلبه.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull