19-02-2014, 12:20 PM
(18-02-2014, 05:53 PM)'javad90' نوشته:از آشنایی با شما خوشبختم.
دلیل ارائه این پست در این مطلب پرسیدن سوال بود که همراه باهاش توضیحاتی اضافه داده شد که شاید سوال اصلی توش گم شد! سوالم در رابطه با عنوان تاپیک بود و اینکه در حال حاضر آخرین وضعیت مدارک دانشگاهی دانشگاه آزاد از نظر دانشگاه های آلمان به چه صورته. تو یکی از پست های کاربری که دانشگاه ریجکتش کرده بود به یه سایت اشاره کرد که دانشگاه بهش داده و گفته اسم دانشگاه تحصیلیت باید توی اون سایت باشه( و چون برای اون کاربر نبوده ریجکت شده) ولی آدرسی از این سایت نداده بود. آیا چنین سایتی که به عنوان یک مرجع مورد اعتماد برای اعتبار سنجی دانشگاه ها بوده و مورد قبول آلمانیا باشه وجود داره؟
در ادامه در رابطه با توضیح شما، من تو این چند ماه مدام دارم میخونم و اطلاعات کسب میکنم اونم نه فقط در اینجا بلکه در انجمن ها و سایت های گوناگون. در این اطلاعاتی که بدست آوردم بیش از هر چیزی مطالب چکیده که به صورت جزوه مانند تهیه شده بهم کمک کرد. که یه نمونش رو توی جزوه پی دی اف آکادمی کافه و نمونه دیگش رو توی ویکی انجمن وبسایت قبلی دیدم.
همونطور که گفتید اپلای پروسه پیچیده و زمانبری است. به همین دلیل همیشه شرایط خاصی وجود داره که شاید در موردش صحبت نشده باشه، یا صحبت ها منقضی شده باشه. پیشنهاد من برای مدیران این بود که اگر مطلبی منقضی شده اون رو حذف کنن تا کاربران جدید با خوندنش بیخودی مشغول نشن یا اگه تغییراتی جزئی بوجود اومده پست رو ویرایش کنن تا مفیدتر بشه. مثلا اولین پاسخ ها به همین تاپیک مربوط به سه سال پیشه که شاید بعد از سه سال تغییراتی داشته باشن. به هر حال هدفم کمک بود. در نهایت ممنون میشم پاسخ سوالم رو هم بدید.
پیشنهاد شما پیشنهاد منطقیایه، اما متاسفانه عملی کردنش اصلا ساده نیست و احتیاج به نیروی انسانی زیادی داره. پستهای قدیمی لزوما پستهای اشتباهی نیستند و کاملا ممکنه که مطالبی که در پستهای سه سال پیش گفته شده باشه هنوز هم معتبر باشه و اتفاقا در اغلب موارد همین طور هم هست. در نتیجه، همه پستهای انجمن باید مرتب توسط مدیران خونده بشن و درستی یا نادرستی اونها بررسی بشه و بسته به این که هنوز درست یا نادرست هستند حفظ یا حذف بشن. این کار با توجه به تعداد پستهای ارسالی عملا غیرقابل اجراست.
راهحلهایی که ما داریم، همون طور که خودتون هم اشاره کردید، یکیش همین قسمت جزوه سایت هست که اطلاعات رو به صورت خلاصه و مختصر و مفید به کاربران ارائه میده. همچنین بعضی از موضوعات سایت خلاصهنویسی شدهاند و در پست اول اونها خلاصه مطالب یا لینک به پستهای مهم اومده.
ضمنا اینجا رو هم ببینید.
راهحلهایی که ما داریم، همون طور که خودتون هم اشاره کردید، یکیش همین قسمت جزوه سایت هست که اطلاعات رو به صورت خلاصه و مختصر و مفید به کاربران ارائه میده. همچنین بعضی از موضوعات سایت خلاصهنویسی شدهاند و در پست اول اونها خلاصه مطالب یا لینک به پستهای مهم اومده.
ضمنا اینجا رو هم ببینید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.