از دو دید باید به این مساله نگاه کنید. یکی شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا و آمریکا و دیگری شانس گرفتن ویزا از سفارت اون کشورها. در مورد شانس پذیرش با توجه به اینکه معدل کارشناسی شما زیاد خوب نبوده شانس گرفتن پذیرش در رشته فیزیک در دانشگاه های با رتبه خوب قدری کاهش پیدا می کنه و از این نظر با فرض گرفتن نمره های خوب در زبان و GRE شانس تون برای رشته های مرتبط با مدرک ارشدتون بیشتر هست. اینطور هم که به نظر می رسه خودتون هم علاقه خاصی به کارشناسی تون ندارید. در کانادا و آمریکا گاهی برای گرایش های حساس شرط مقیم بودن رو می گذارند و از دانشجوهای خارجی پذیرش نمی گیرند و اونهایی هم که به صورت رسمی به این موضوع اشاره نکرده باشند احتمالا وقتی به دانشجویان کشورهایی مثل ایران می رسه قدری سخت گیری بیشتری کنند.
در مورد شانس گرفتن ویزا به هر حال داشتن سابقه کاری یا تحصیلی در زمینه های حساس می تونه تاثیرگذار باشه و حتی اگر برای رشته های غیرمرتبط یا غیر حساس پذیرش گرفته باشید باز از دید اونها این احتمال وجود داره که اینها پوششی برای انتقال تکنولوژی باشه. چیزی که هست در مورد شما چون معدل کارشناسی تون به گفته خودتون خوب نبوده و سابقه کاری خاصی هم در زمینه های هسته ای ندارید سفارت خیلی روی شما حساس نخواهد شد. چیزی که شانس گرفتن ویزای شما رو زیاد می کنه این هست که بتونید نشون بدین که تغییر گرایش شما در ارشد از روی علاقه بوده و قصد دارید در آینده هم در همون زمینه ادامه تحصیل بدین و کار کنید.
به طور خلاصه شخصا فکر می کنم شانس شما برای گرفتن پذیرش و ویزا در رشته های مرتبط با ارشد بهتر هست. ولی چون معدل کارشناسی تون پایین بوده باید سعی کنید اون رو با زبان و GRE جبران کنید. برای کانادا البته خیلی تاکیدی روی دومی ندارند ولی در آمریکا تاکید بیشتری هست و اگر بتونید نمره بالای حدود 310 بگیرید تاثیر مثبت می گذاره. بهتر هست سایت هر دانشگاه رو برای اطمینان نگاه کنید که از نیازمندی های پذیرش اونها آگاه بشین.
در مورد شانس گرفتن ویزا به هر حال داشتن سابقه کاری یا تحصیلی در زمینه های حساس می تونه تاثیرگذار باشه و حتی اگر برای رشته های غیرمرتبط یا غیر حساس پذیرش گرفته باشید باز از دید اونها این احتمال وجود داره که اینها پوششی برای انتقال تکنولوژی باشه. چیزی که هست در مورد شما چون معدل کارشناسی تون به گفته خودتون خوب نبوده و سابقه کاری خاصی هم در زمینه های هسته ای ندارید سفارت خیلی روی شما حساس نخواهد شد. چیزی که شانس گرفتن ویزای شما رو زیاد می کنه این هست که بتونید نشون بدین که تغییر گرایش شما در ارشد از روی علاقه بوده و قصد دارید در آینده هم در همون زمینه ادامه تحصیل بدین و کار کنید.
به طور خلاصه شخصا فکر می کنم شانس شما برای گرفتن پذیرش و ویزا در رشته های مرتبط با ارشد بهتر هست. ولی چون معدل کارشناسی تون پایین بوده باید سعی کنید اون رو با زبان و GRE جبران کنید. برای کانادا البته خیلی تاکیدی روی دومی ندارند ولی در آمریکا تاکید بیشتری هست و اگر بتونید نمره بالای حدود 310 بگیرید تاثیر مثبت می گذاره. بهتر هست سایت هر دانشگاه رو برای اطمینان نگاه کنید که از نیازمندی های پذیرش اونها آگاه بشین.
(14-02-2014, 01:58 PM)'chirrchiro' نوشته: سلام دوستان
خسته نباشید
سال ٨٥ لیسانس فیزیک هسته ای رو از دانشگاه دولتی گرفتم, معدلم خوب نیست. ٢ سال کاره marketing کردم
سال ٢٠١٢ مستر Information Technology رو در مالزی گرفتم و تا الان تو مالزی کار میکردم java 1 year .net 1 year
میخام بدونم شانس گرفتن PghD یا مستر (هر کدوم) از دانشگاه های کانادا , امریکا اروپای شمالی چقدر هست?
متاسفانه مقاله ندارم
ممنونم
پانوشت: معدل ٣.٧٥ IT از ٤ شده
(17-02-2014, 04:20 PM)'chirrchiro' نوشته: حرفه شما متین.
تنها شکی که برام هست اینکه: چون مسترم با لیسانس هم رشته نیست میتونم برای دکترا اقدام کنم یا باید مستر اقدام کنم ؟ (تا خدای نکرده reject بشه)
تو تاپیک ها خونده بودم یک ویزا ی باطل شده گرفتن ویزا تحصیلی را آسون میکنه. به نظر شما برگردم ایران اقدام کنم یا همینجا اقدام کنم ؟
با توجه به شرایط ام گرفتن فاند (با داشتن مدرک IELTS , GRE ) از کانادا یا امریکا امکان داره؟
ممنون از راهنماییتون
پ.ن : این ١٢ واحد هسته ای هم دلیل خارج شدن ما از ایران شد , هم اینکه جایی نداریم برای رفتن ,
اینجا هم بیش از 5 سال هستیم بدونه PR
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -