طبق بند 8 ماده 30 افرادی که به لاغری مفرط دچار باشند معاف می شوند. منظور از لاغری مفرط هم این هست که شاخص توده بدنی اونها کمتر از 15 باشه که برای شما 14.98 میشه (قد بر حسب متر به توان دو رسیده و وزن فرد بر عدد حاصل شده تقسیم می شود). پیشنهادم این هست با توجه به اینکه عدد شما خیلی مرزی هست در روز آزمایش ها خیلی پرخوری نکرده باشید.
در مورد تشنج هم در بند 11 ماده 32 اشاره شده که به نظر می رسه از این هم بتونید اقدام کنید:
در مورد تشنج هم در بند 11 ماده 32 اشاره شده که به نظر می رسه از این هم بتونید اقدام کنید:
بند 11- انواع صرع به شرط ثبوت كلينيكي و يا پاراكلينيكي در يكي از مراكز درماني دانشگاهي يا نظامي معاف دائم.
تبصره: در مواردي كه شروط فوق تحقق نيابد ولي مدارك قابل استناد دال بر سابقه صرع موجود باشد به خدمت غير رزمي اعزام و در مشاغل مناسب گمارده شود در صورتي كه در حين خدمت صرع ثابت شود معاف دائم.
تبصره: در مواردي كه شروط فوق تحقق نيابد ولي مدارك قابل استناد دال بر سابقه صرع موجود باشد به خدمت غير رزمي اعزام و در مشاغل مناسب گمارده شود در صورتي كه در حين خدمت صرع ثابت شود معاف دائم.
(26-01-2014, 08:23 PM)'abish' نوشته: با سلام
من بیماری لاغری دارم از لحاظ بدن و توانایی خیلی ضعیف هستم قدم ۱۷۹ و وزنم ۴۸ هست.تشنج عصبی هم دارم(در کل نوعی بیماری عصبی ارثی شدید داریم)خیلی وقتها باعث بستری شدن و حتی بیهوشی ۷ ساعته هم شده.ولی در آزمایشات خونی هیچ مشکلی نداشتم همیشه خسته و بیحال هستم.انقدر که کار هم نمیتونم بکنم.آیا میتونم معاف دائم بشم.خواهش میکنم کمکم کنید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -