23-01-2014, 06:30 PM
(23-01-2014, 12:50 PM)'mahdiyan' نوشته: با عرض سلام و ادب
مهدی هستم 25 ساله و سه عدد راه را برای رسیدن به ژاپن دارم
اول : درحال تحصیل در مقطع کارشناسی مهندسی برق هستم و از این طریق شاید یه کارایی صورت بدم و برسم به ژاپن و رباتهای رویاییشون (فوق العاده درسها سخته . تا اون حد که برام معضلی شده) و همین
دوم : قصد انصراف از تحصیل و ادامه تحصیل با کنکور درشته زبان و ادبیات ژاپنی دانشگاه تهران را دارم و اینجوری در سن 29 سالگی کارشناسی رو تمام می کنم خلاصه حاظرم همچین بهایی رو تقبل کنم تا به ژاپن و زندگی در اونجا برسم
سوم : همین الان پاشم ویزای کوتاه مدت بگیرم برم و یک همسر ژاپنی اختیار کنم و برم بین این مردم عزیز و دوست داشتنی
راستی من تبعه خارجی ایران هستم و "چهرتا کپی ژاپنی ها"
دوست دارم لطف کنید مثل یک بزرگتر و یک مشاور عالی راهنماییم کنید من الان چیکار کنم بهتره اگه در مورد سه راه توضیحاتی بدین که فوق العادست و حرفی برای گفتن باقی نمی مونه
تشکر م ه د ی
از بین راه حلها، راه حل اول با فاصله بهتره و مطمئن باشین راه حلهای دوم و سوم هم با اینکه شدنی هستن، خیلی سخت تر از خوندن و پاس کردن چندتا درس برق خواهند بود. اگر قراره تلاش کنید و به هدفتون برسید، انرژیتون رو روی درسها و تحقیق در زمینه درسهاتون بذارین. جز اینکه واقعاً به برق علاقه نداشته باشین و نخواین بعداً هم تو این زمینه کار کنید.
موفق باشین..
موفق باشین..