16-01-2014, 12:22 AM
(16-01-2014, 12:06 AM)'mohsen.pat' نوشته: سلام خسته نباشید
من دانشجوی ترم 9 کارشناسی مهندسی مکانیک دانشکده فنی دانشگاه تهرانم.
تا اینجا که البته 7 واحد بیشتر نمونده معدلم 16.08 هست و یک مقاله ISI تو ژورنال JSRJ که یه ژورنال سیالاتی اِه دارم و تا 1 ماه دیگه یدونه دیگه سابمیت میکنم که موضوع اینم سیالاتی اِه ولی هیچکدوم مربوط به بایو نیستن.
قراره تزمو درمورد یه موضوع بایویی بدم که احتمال خیلی زیاد 2 تا مقاله تو این زمینه تا آخر شهریور میتونم سابمیت کنم.
به نظرتون اگه نمره تافل و GRE نسبتا" خوب بیارم شانسم برای دانشگاههایی مثل ویرجینیا-تک و یا کارنگی ملون چی جوریه؟(با توجه به اینکه موضوع تزم دقیقا" موضوع یکی از پروژه هایی است که تو این دو تا دانشگاه داره تو آزمایشگاه هاشون کار میشه(مستقل از همن)).
البته سال بعد اپلای می کنم.
ممنون میشم که جوابمو بدین.
خوبه که موضوع تز شما مشابه یا دقیقا موضوع پروژههایی هست که در آزمایشگاههای این دانشگاهها روش کار میکنند، اما موضوع تز و به خصوص موضوع تز لیسانس به اندازه معدل و GRE تاثیرگذار نیست. با توجه به این که این دانشگاهها، دانشگاههای خیلی خوبی هستند، سعی کنید معدلتون رو تا اونجا که ممکنه بالا ببرید و روی GRE وقت زیادی بگذارید. این دو معیار از همه چیز بیشتر تاثیرگذاره. از موارد مثبت دیگه در رزومه شما داشتن مقاله و تحصیل در دانشگاه تهرانه که میتونه بهتون در گرفتن پذیرش کمک کنه، اما صرفنظر از همه این موارد مثبت و حتی در صورتی که بتونید در GRE نمره عالی بیارید، شانس خودتون رو محدود به این دو دانشگاه نکنید. شما باید در سبد اپلای خودتون حداقل ۷-۸ تا دانشگاه داشته باشید و بازه رنک دانشگاهها رو هم طوری انتخاب کنید که با شانس بالایی بتونید از حداقل یک یا دو دانشگاه پذیرش بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.