(13-01-2014, 09:24 PM)'sara ahmadi' نوشته: با سلام من دانشجوی ارشد برق کنترل هستم در دانشگاه شاهرود تصمیم دارم برای دکترا از یکی از دانشگاه های امریکا اپلای کنم این که چه دانشگاهی رو انتخاب کنم برام سواله لطفا من را راهنمایی کنید من لیسانسم را در دانشگاه غیرانتفاعی سجاد خوندم با معدل 15 و فعلن ترم یک ارشد برق کنترل شاهرود هستم برای دانشگاه امریکایی حداقل چه نمره gre باید بگیرم و کدوم قسمت gre مهم هست برای این دانشگاه ها چون من از یکی شنیدم که نمره قسمت ریاضی gre مهم تر هست برای اونها نسبت به قسمت verbal چون من قسمت verbal برام سخته ولی قسمت ریاضیش اسونه خیلی ممنونم که راهنماییم کنید
عضویتتون رو تبریک میگم. راستش gre بعد از معدل تقریبا مهمترین معیاره و هر سه بخششم مهمه.سعی کنید مجموع بالای 320 داشته باشید.معدل لیسانستون کمی پایینه و باید با مقاله و gre و سایر مدارک مثل sop , recomهای خوب جبران کنید.حداقلی برای gre معمولا نیست ولی اگر قاند می خواین باید نمره خوبی داشته باشین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم