(14-01-2014, 01:49 PM)'nox' نوشته:معادله ۱۵/۵ و رشتهٔ کامپیوتر... البته برای مستر..
منظورتون اینه که برا مستر میرید؟ درسته؟
خوب مستر که فاند سخت میدن کلا به رزومه هم زیاد ربطی نداره...
من جای شما باشم یکبار دیگه رو جی ار ای وقت میذارم یکم میبرمش بالا...بعد دانشگاههایی که مینیموم تافلش به شما میخوره رو از رنک های مختلف 100 به بعد اپلای میکنم به نظرم میتونین پذیرش بگیرین اگه زرنگی کنین حتی از دانشگاههای متوسط رنک 200 و بالاتر
دقت کنید منظور من دانشگاههای داخل امریکا هستند نه رنک جهانی.خوب مستر که فاند سخت میدن کلا به رزومه هم زیاد ربطی نداره...
من جای شما باشم یکبار دیگه رو جی ار ای وقت میذارم یکم میبرمش بالا...بعد دانشگاههایی که مینیموم تافلش به شما میخوره رو از رنک های مختلف 100 به بعد اپلای میکنم به نظرم میتونین پذیرش بگیرین اگه زرنگی کنین حتی از دانشگاههای متوسط رنک 200 و بالاتر
در ضمن دقت کنید گفتن رنک فقط به این خاطر هست که دستتون بیاد محدوده دانشگاههایی که میخواید اپلای کنید وگرنه انچنان هم نمیشه بهش دل بست.
واسه دیدن نظرات راجع به رنک به اینجا و اینجا برید:
و سوال خاصی هم داشتید همونجا بپرسید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.