09-08-2011, 05:55 PM
سلام بابک جان
با تشکر از راهنماییهای مفیدت و اینکه وقت گرانبهایت رو برای ما صرف میکنی
من 31 ساله هستم و فوق لیسانس معماری با گرایش انرژی و معماری از دانشگاه تهران با معدل حدودا 17 تا 18 دارم (هنوز نرفتم ریزنمرات بگیرم).و تازه 1 ماهه شروع کردم به خواندن زبان و رفتن کلاس پری آیلتس و فکر کنم بتونم برای زمستان امتحان آیلتس بدم.معدل لیسانسم هم 18 بوده و کاردانیم 15 . مقاله هم ننوشتم و اینجور که دوستام رفتن مقاله برای رشته ما ارزشی نداره و مسابقات مهمتره.البته مسابقه مهمی هم شرکت نکردم
با عرض پوزش چند تا سوال داشتم
اول اینکه : اگر برای آمریکا پذیرش بگیرم چون متاهل هستم صد در صد امکان گرفتن اقامت دائم را بعد از تحصیل داریم(با توجه به زمینه کاری ما)؟
دوم: آیا امتحان GRE اجباری است و کی شروع به خواندن بکنم و امتحان بدهم بهتر است؟
سوم:برای چه دانشگاههایی درخواست بزنم امکان قبولی دارم و امکان گرفتن بورسیه هست؟
چهارم:آیا امکان داره برای رشته های دیگر مثلا طراحی لباس اقدام کنم؟
و آخرین سوالم:با توجه به زمان حدودی گرفتن آیلتسم باید چه زمانی برای شروع پذیرش اقدام کنم؟
با تشکر فراوان
با تشکر از راهنماییهای مفیدت و اینکه وقت گرانبهایت رو برای ما صرف میکنی
من 31 ساله هستم و فوق لیسانس معماری با گرایش انرژی و معماری از دانشگاه تهران با معدل حدودا 17 تا 18 دارم (هنوز نرفتم ریزنمرات بگیرم).و تازه 1 ماهه شروع کردم به خواندن زبان و رفتن کلاس پری آیلتس و فکر کنم بتونم برای زمستان امتحان آیلتس بدم.معدل لیسانسم هم 18 بوده و کاردانیم 15 . مقاله هم ننوشتم و اینجور که دوستام رفتن مقاله برای رشته ما ارزشی نداره و مسابقات مهمتره.البته مسابقه مهمی هم شرکت نکردم
با عرض پوزش چند تا سوال داشتم
اول اینکه : اگر برای آمریکا پذیرش بگیرم چون متاهل هستم صد در صد امکان گرفتن اقامت دائم را بعد از تحصیل داریم(با توجه به زمینه کاری ما)؟
دوم: آیا امتحان GRE اجباری است و کی شروع به خواندن بکنم و امتحان بدهم بهتر است؟
سوم:برای چه دانشگاههایی درخواست بزنم امکان قبولی دارم و امکان گرفتن بورسیه هست؟
چهارم:آیا امکان داره برای رشته های دیگر مثلا طراحی لباس اقدام کنم؟
و آخرین سوالم:با توجه به زمان حدودی گرفتن آیلتسم باید چه زمانی برای شروع پذیرش اقدام کنم؟
با تشکر فراوان