30-12-2013, 06:15 PM
(30-12-2013, 01:22 PM)'M1KE' نوشته: بستگی داره که استاد شما تا چه حد با اینترنت و کامپیوتر آشنایی دارند. اینکه ایمیل دانشگاه پرینستون رو نگرفته اند شاید به این خاطر باشه که ایمیل موردنظر به Spam ایمیل استادتون رفته و شاید بد نباشه که ازشون بخواهید اسپم ایمیل رو هم نگاه کنند و اون رو Nat spam کنند. در مورد اولی هم که می گین استادتون توصیه نامه رو پر کردند ممکنه به جای اینکه به آدرسی که ایمیل معرفی کرده بروند و در اونجا توصیه نامه رو پر کنند همین طور به ایمیل موردنظر پاسخ معمولی داده باشند. ممکن هم هست ایمیل استاد شما آکادمیک نباشه و توسط سیستم این دانشگاه ها به عنوان ایمیل معتبر شناخته نشه. این مورد آخر رو البته مطمئن نیستم چه دانشگاه هایی و در چه حد اعمال کنند.
در نتیجه بهتر هست یکی اسپم رو نگاه کنند و یکی هم اینکه بپرسید وقتی توصیه نامه را برای دانشگاه میشیگان می فرستادند آیا در سایت خود دانشگاه این کار را کردند یا در ایمیل خودشان.
از استاد ایمیل آکادمیک گرفتم. موقعی که پروفایلم رو پر می کردم حتی اسم دانشگاه تو لیست اسم دانشگاه های پرینستون بود و خودشنو همه چیز رو می دونستن. با این حال باز ممکنه به ac.irحساس باشن؟ اگر تو سایت دانشگاه پر کنن برای من ایمیل میاد؟
کاه بودن ننگ است/کاه بودن ننگ است ،کوه می باید بود ./هان ای کوه بلند ، ای سراپا همه بند/از تواین تجربه آموخته ام ،/که نلرزد دلم از غرش ارابه سنگین زمان/و/هراسی ندهم راه به دل از طوفان/کاه بودن ننگ است/کوه می باید بود/کوه .... می باید بود.