(01-08-2011, 11:32 AM)arash66110 نوشته: دكتر يك سي تي اسكن قراره بگيره از دستم كه نميدونم نشون ميده يا نه. بر اين اساس كه دستمو از جاش در اورد بعد انداخت سر جاش بعدنظر دکتر بیمارستان خیلی خیلی تعیین کننده است، اما همه چیز نیست. اگه اینطور بود کمیسیونی وجود نمی داشت. شما با این نظری که دکتر داده اگر مدارکتون رو کامل کنید به احتمال خیلی زیاد معاف هستید. بنابراین من توصیه ام اینه که بدون مدرک نرید تو کمیسیون. ممکن هم هست شما رو برای آزمایشات بیشتر دوباره بفرستند بیمارستان.
كه عملا اينو گفت صد در صد معافي. راستش من از چند نفر شنيدم كه گفتن اونا اصلا به مدارك نگاه نميكنن و فقط به چيزي كه دكتر نوشته
نگاه ميكنن البته نميدونم چقد درسته .
شاید بسته به نوع بیماری یا محل کمیسیون میزان سخت گیری دکترهای کمیسیون متفاوت باشه. من مشاهدات خودم رو می گم و مسلماً قابل تعمیم به همه نیست:
در مورد خود من تو کمیسیون، نظر دکترهای بیمارستان و مدارک پزشکی من به دقت بررسی شد و ازم نسخه قرصی که مصرف می کردم رو خواستند! من هم گفتم نسخه ای ندارم الان. خلاصه من رو فرستادند هفته بعد دوباره کمیسیون. از دکتر معالج خودم نامه گرفتم که ایشون این مشکل رو از فلان موقع داره و این قرص ها رو مصرف می کنه. هفته بعد رفتم تو کمیسیون و نامه رو دیدند و معافم کردند. البته نظر دکترهای بیمارستان من هم دال بر معافی بود.