17-12-2013, 10:22 PM
(17-12-2013, 09:30 PM)'giga' نوشته: سلام . وقتی یه استاد از یک دانشگاه به من اوکی می ده آیا شانس گرفتن پذیرش از آن دانشگاه 100% ( یا نزدیک به 100%) است؟ منظورم اینه که من معدل فوق لیسانسم تقریبا 17 است که برای رشته برق اونم از دانشگاه من( علم و صنعت) خوبه ولی معدل لیسانسم از مینیمم پایینتره ( دانشگاه تهران). مقاله هم سه تا ژورنال دارم یکی چاپ شده دو تا سابمیت. می خوام مطمئن شم اگه استاد اوکی داده دانشگاه هم اوکی بده که هزینه و وقتم تلف نشه .
راستش قطعی که نمیشه گفت و اینکه چقد میشه روی حرف استاد حساب کرد بستگی به کشور و دانشگاه و استاد و جزئیات جواب استاد و ... داره. ولی در مجموع بیشتر دانشگاهها مینیمم معدل براشون وحی منزل نیست و در مواردی که سایر موارد رزومه شما خوب باشه ازش چشم پوشی میکنن. اگر استاد واقعاً جواب خوبی داده که میدونین میخواد شما رو، حتماً این دانشگاه ارزش اپلای کردن و زمان و هزینهش رو داره. با این حال اگه خیلی شک دارین، برای اینکه مطمئن بشین می تونید از استاد هم بپرسین این موضوع رو، به هر حال اون که معدل شما رو تو رزومه تون دیده و میدونه و شما رو با همین شرایط قبول کرده.