05-12-2013, 10:14 AM
دروود. من در تکمیل حرفهای دوستمون rulany باید عرض کنم. شما معدل دوره دیپلمت پایینه!! ضمن همین مورد شانس گرفتن پذیرش از MEXT13 رو تقریباً از دست دادی! این 13 دانشگاه بیشترین دوره های انگلیسی رو در ژاپن ارائه میدن. بنابراین برای فراگیری ازمون و زبان ژاپنی من توصیه نمیکنم با این سن و سال اونجا بری! بهتره برای تحصیلات تکمیلی بعدها اقدام کنی.
ضمن اینکه چین هم هزینه تحصیلش بالاست سالی 5000-6000 دلار هزینه داره! الان به نظرم اروم ترین و کم هزینه ترین کشورهای شرق به تایوان و تایلند اشاره کرد که نظام باثبات اموزشی هم دارن. در پایان من توصیه میکنم شما لیسانس رو همین ایران خودمون بگیر که خیلی هم عالی هست سپس با معدل و نمره زبان بالا اقدام کن.
ضمن اینکه چین هم هزینه تحصیلش بالاست سالی 5000-6000 دلار هزینه داره! الان به نظرم اروم ترین و کم هزینه ترین کشورهای شرق به تایوان و تایلند اشاره کرد که نظام باثبات اموزشی هم دارن. در پایان من توصیه میکنم شما لیسانس رو همین ایران خودمون بگیر که خیلی هم عالی هست سپس با معدل و نمره زبان بالا اقدام کن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public