01-12-2013, 07:31 PM
(01-12-2013, 08:18 AM)'Mr-Voltage' نوشته:دروود بر شما.
در انگلستان مشکل معدل وجود نداره شما به هر حال دانشگاهی پیدا خواهی کرد که به شرایط شما بخوره. تنها میدونی که تا مقطع ارشد و حتی بعضاً دکتری کمک هزینه تحصیلی در انگلیس وجود نداره و باید روی وضعیت مالی خودت حساب کنی.
ازاد اندیش باشی
ممنونم از جواب سریع و صمیمانتون
درسته که به این تاپیک مربوط نمیشه با عرض معذرت میخواستم نظرتونو در مورد کشورهای دیگه بدونم
بنده به آلمان علاقه ی زیادی دارم و هر کشوری که فکر میکنید به شرایط من بخوره
از لحاظ مالی مشکل چندانی ندارم ولی همه دوست دارن هزینه هاشون کمتر باشه!
از طرفی سرمای هوا خیلی آزارم نمیده و میتونم جایی مثل کشورهای اسکاندیناوی هم زندگی کنم در واقع برای من کیفیت زندگی و منظم و قانونمند بودن کشوری که قصد درس خواندن و موندن در اونجارو دارم خیلی مهمتر از آب و هوا یا زبان اون کشوره
البته برای تحصیل زبان انگلیسی مد نظرم هست
کانادا و آمریکا هم خیلی دور هستن البته هیچ کدوم دعوت نامه نفرستادن که من ردشون کرده باشم
فقط جهت اطلاع شما از اولویت هام عرض میکنم.
مرسی از لطف شما
درسته که به این تاپیک مربوط نمیشه با عرض معذرت میخواستم نظرتونو در مورد کشورهای دیگه بدونم
بنده به آلمان علاقه ی زیادی دارم و هر کشوری که فکر میکنید به شرایط من بخوره
از لحاظ مالی مشکل چندانی ندارم ولی همه دوست دارن هزینه هاشون کمتر باشه!
از طرفی سرمای هوا خیلی آزارم نمیده و میتونم جایی مثل کشورهای اسکاندیناوی هم زندگی کنم در واقع برای من کیفیت زندگی و منظم و قانونمند بودن کشوری که قصد درس خواندن و موندن در اونجارو دارم خیلی مهمتر از آب و هوا یا زبان اون کشوره
البته برای تحصیل زبان انگلیسی مد نظرم هست
کانادا و آمریکا هم خیلی دور هستن البته هیچ کدوم دعوت نامه نفرستادن که من ردشون کرده باشم

مرسی از لطف شما