29-11-2013, 05:09 PM
برای ویزای دانشجویی میبایست ثابت کنید به کشور خودتون (ایران) وابستگی اجتماعی٬ اقتصادی و غیره داشته باشید و اینکه دقیقا در همان ایالتی که آشنا دارید بخواهید به دانشگاه بروید تا حدی شانس شما را برای گرفتن ویزای دانشجویی کمتر از حالتی خواهد کرد که بخواهید در ایالت دیگری پذیرش بگیرید. ایشان فقط برای پروندههای مهاجرتی برای شما امتیاز مثبت تلقی میشوند و نه برای ویزاهای دانشجویی یا توریستی. در این مورد تاپیک تاثیر شرایط مختلف بر شانس گرفتن ویزا رو هم نگاه کنید بد نیست.
من خیلی در مورد پذیرش در مقطع کارشناسی اطلاع دقیقی ندارم ولی در حالت کلی میبایست وبسایت دانشگاه موردنظر رو نگاه کنید و ببینید برای رشته شما چه نیازمندیهایی رو (نمره زبان٬ معدل و غیره) در نظر گرفتهاند. با توجه به اینکه دختر هستید مشکل سربازی ندارید و بعید میدونم فرق چندانی بین اینکه چند ماه کمتر یا بیشتر از ۱۸ سال باشید وجود داشته باشه. در مجموع با توجه به اینکه معدلتون خوبه اگر بتونید نمره زبان خوبی هم بیاورید به نظرم شانستون برای گرفتن پذیرش زیاد خواهد شد.
در مورد پذیرش در مقطع لیسانس شاید بد نباشه این تاپیک رو هم مطالعه کنید. احتمالا اطلاعاتی داشته باشه که به درد شما بخوره.
من خیلی در مورد پذیرش در مقطع کارشناسی اطلاع دقیقی ندارم ولی در حالت کلی میبایست وبسایت دانشگاه موردنظر رو نگاه کنید و ببینید برای رشته شما چه نیازمندیهایی رو (نمره زبان٬ معدل و غیره) در نظر گرفتهاند. با توجه به اینکه دختر هستید مشکل سربازی ندارید و بعید میدونم فرق چندانی بین اینکه چند ماه کمتر یا بیشتر از ۱۸ سال باشید وجود داشته باشه. در مجموع با توجه به اینکه معدلتون خوبه اگر بتونید نمره زبان خوبی هم بیاورید به نظرم شانستون برای گرفتن پذیرش زیاد خواهد شد.
در مورد پذیرش در مقطع لیسانس شاید بد نباشه این تاپیک رو هم مطالعه کنید. احتمالا اطلاعاتی داشته باشه که به درد شما بخوره.
(27-11-2013, 03:46 PM)'Afi' نوشته: سلام.من سال پيش دانشگاهى رشته رياضى هستم.قصد دارم براى ادامه تحصيل برم تگزاس.يكى از فاميل هاى دورم انجا زندگى ميكند و مقام بالايى در ارتش دارد.از طريق او اقدام كردم.ميخواستم بدونم اگر كنكور بدم بهتره يا با معدل پيشم كه بالاى ١٨ است اقدام كنم؟ايا اين موضوع كه فاميلم در ارتش است ميتواند در كوتاه شدن اين زمان تاثير داشته باشد؟٨ ماه ديگه ١٨ سالم كامل ميشه .شنيدم اگه از ١٨ سال در بيام امكان پذير نيست.چون دختر هستم و شايد هم از طريق فرزند خواندگى برم.ميشه بگيد اين مطالب چقدر صحت دارد؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -