26-11-2013, 02:56 PM
(26-11-2013, 02:51 PM)'siavash_2210' نوشته: سلام دوستان مكمنه بخاطر اينكه دانشگاه ليسانس من آزاده بهم فاند تعلق نگيره؟ يا تأثير منفي داشته باشه تو رزومه؟ يا فقط معدل براشون مهمه تو آمريكا؟ ( فاكتوراي ديگه مثل زبان و GRE رو ميدونم چطور بايد باشه سوالم فقط در مورد دانشگاهه)
دوست عزیز قبلا در این مورد بحث شده
ببینید در شرایط برابر کاملا برابر میگم که غیرممکنه خوب اونی رو برمیدارن که تو دانشگاه معتبری درس میخونه ولی قبلا هم گفتم که قطعا دیگه فردی که معدل بالای 17 و جی ار ای مثلا بالای 320 داره و ازاد خونده بر فردی که معدل مثلا 14 یا حتی 15 با جی ار ای پایین تر داره ارجح تره...
شما زیاد روی این موارد زوم نکنید و کار خودتون رو انجام بدید
بااحترام
ببینید در شرایط برابر کاملا برابر میگم که غیرممکنه خوب اونی رو برمیدارن که تو دانشگاه معتبری درس میخونه ولی قبلا هم گفتم که قطعا دیگه فردی که معدل بالای 17 و جی ار ای مثلا بالای 320 داره و ازاد خونده بر فردی که معدل مثلا 14 یا حتی 15 با جی ار ای پایین تر داره ارجح تره...
شما زیاد روی این موارد زوم نکنید و کار خودتون رو انجام بدید
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.