(18-11-2013, 11:32 AM)'H3NGAM3H' نوشته: سلام دوستان
من لیسانس آی تی دارم و امسال دارم برای کنکور ارشد خودمو آماده میکنم . خدا بخواد سال دیگه این موقع دانشجوی ارشدم
از الان به فکر اپلای هستم . مطالب فروم رو کم و بیش مطالعه کردم
فقط سوالی که برای من پیش اومد اینه که من برای آزمون زبان برای تافل سرمایه گذاری کنم یا آیلس؟
با توجه به اینکه نظرم بیشتر روی دانشگاه های امریکاس .
امریکا فقط تافل رو میپذیره ؟ یا آیلس هم میتونه جوابگو باشه ؟
سلام
هردو رو قبول داره .به سایت دانشگاه ها هم سر بزنید میبینید که چه نمره ای رو براشون درنظر گرفتند .اما اکثرا کسایی که میخوان امریکا اقدام کنند ، تافل شرکت میکنند.(دوستای من که تافل شرکت کردند البته یکیشون هم آیلتس)البته بستگی داره شما با کدوم امتحان راحت تر باشید و کدوم رو بهتر بتونید نمره بیارید.به نظرم مطالعه کنید پست هایی که مربوط به این دو امتحانه و تفاوت هایی که براشون گفته شده رو بدونید .بعد تصمیم بگیرید .البته با توجه به اینکه شما تا اپلای خیلی فرصت دارید مطمئنا اگر وقت بزارید دیگه فرقی نمیکنه کدوم رو شرکت کنید چون ایشالله نمره ی خوبی خواهید گرفت .
برای امریکا جی آر ایی هم لازمه .....
انشالله موفق باشید
هردو رو قبول داره .به سایت دانشگاه ها هم سر بزنید میبینید که چه نمره ای رو براشون درنظر گرفتند .اما اکثرا کسایی که میخوان امریکا اقدام کنند ، تافل شرکت میکنند.(دوستای من که تافل شرکت کردند البته یکیشون هم آیلتس)البته بستگی داره شما با کدوم امتحان راحت تر باشید و کدوم رو بهتر بتونید نمره بیارید.به نظرم مطالعه کنید پست هایی که مربوط به این دو امتحانه و تفاوت هایی که براشون گفته شده رو بدونید .بعد تصمیم بگیرید .البته با توجه به اینکه شما تا اپلای خیلی فرصت دارید مطمئنا اگر وقت بزارید دیگه فرقی نمیکنه کدوم رو شرکت کنید چون ایشالله نمره ی خوبی خواهید گرفت .
برای امریکا جی آر ایی هم لازمه .....
انشالله موفق باشید

گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....