(14-11-2013, 11:38 PM)'niko0k' نوشته: سلام. من دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهانم. معدلم 14.6 و برای آیلتس می خونم که فکر می کنم 7 می گیرم. GRE دادم اما خیلی خوب نبود جواب هنوز نگرفتم . به نظر شما چقدر شانس برای آمریکا با فاند و در چه دانشگاههایی دارم . برای اقدام در اروپا کجاها مناسبتر هست ؟ خیلی ممنون از کمکی که به ما می کنید.
سلام
دوست عزیز شما تاپیک های مربوطه رو کامل بخونید ، خیلی اطلاعات خوبی دوستان قرار دادند راجع به پذیرش و فاند در مقطع ارشد
من خلاصه خدمتتون عرض میکنم
1- معدل لیسانس مهمه ، متاسفانه معدل شما خوب نیست اما این دلیل نمیشه نتونید پذیرش بگیرید
2- برای ارشد فاند به ندرت پیش میاد ، بیشتر فاند ها برای مقطع دکتری هستش
3- برای امریکا جی آر ایی خیلی خیلی خلیلی مهمه
4- نمره زبان هم که خب مسلما مهمه.نمره 7 خوبه
5- از دانشجوی لیسانس انتظار مقاله نمیره اما داشته باشید ، اونم مقاله خارجی درست حسابی ، امتیاز خوبیه براتون
6- توصیه نامه از اساتید امتیاز محسوب میشه
7- اروپا جی آر ایی نمیخواد اما خب داشتنش اونم با نمره ی خوب امتیاز محسوب میشه
نکته ی خیلی خیلی مهم اینه که رزومه ی شما کلا یجا بررسی میشه و معدل و نمره زبان و جی آر ایی و همه چیز در کنار هم معنی داره و ضعیف بودن در یکی دلیل بر نا امیدی از گرفتن پذیرش نمیشه
موفق باشید
دوست عزیز شما تاپیک های مربوطه رو کامل بخونید ، خیلی اطلاعات خوبی دوستان قرار دادند راجع به پذیرش و فاند در مقطع ارشد
من خلاصه خدمتتون عرض میکنم
1- معدل لیسانس مهمه ، متاسفانه معدل شما خوب نیست اما این دلیل نمیشه نتونید پذیرش بگیرید
2- برای ارشد فاند به ندرت پیش میاد ، بیشتر فاند ها برای مقطع دکتری هستش
3- برای امریکا جی آر ایی خیلی خیلی خلیلی مهمه
4- نمره زبان هم که خب مسلما مهمه.نمره 7 خوبه
5- از دانشجوی لیسانس انتظار مقاله نمیره اما داشته باشید ، اونم مقاله خارجی درست حسابی ، امتیاز خوبیه براتون
6- توصیه نامه از اساتید امتیاز محسوب میشه
7- اروپا جی آر ایی نمیخواد اما خب داشتنش اونم با نمره ی خوب امتیاز محسوب میشه
نکته ی خیلی خیلی مهم اینه که رزومه ی شما کلا یجا بررسی میشه و معدل و نمره زبان و جی آر ایی و همه چیز در کنار هم معنی داره و ضعیف بودن در یکی دلیل بر نا امیدی از گرفتن پذیرش نمیشه

موفق باشید
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....