13-11-2013, 10:07 PM
(10-02-2012, 10:57 PM)'Babak' نوشته: من هم با نظر بهرام موافقم. سعی کنید که فامیلتون رو سر هم بنویسید، چون فامیلهای دو کلمهای که با فاصله جدا شدهاند در خیلی از کشورها مرسوم نیست و گاهی دردسر ایجاد میکنه. همسر من همین مشکل رو در امریکا داره. گاهی اولین کلمه فامیلش رو به عنوان middle name در نظر میگیرند، بعضی از سازمانها هر دو کلمه رو سر هم مینویسند، بعضی جاها بین دو کلمه خط فاصله میذارن و بعضی جاها هم مثل پاسپورت مینویسند. به این خاطر خیلی وقتها وقتی برای کاری به ادارهای یا سازمانی مراجعه میشه اول بهش میگن که اسمش تو سیستمشون نیست و باید کلی توضیح بده و ازشون بخواد که ترکیبهای مختلف رو چک کنند تا بالاخره اسمش پیدا بشه.
به همین خاطر، اگر بتونید سرهم بنویسید بهتره، اما اگر خیلی طولانی میشه، میتونید بین دو کلمه خط فاصله بگذارید، ولی ترجیحا فاصله خالی نگذارید.
من الان برای تشکیل پروفایل در ETS مردد هستم با توجه به اینکه گذرنامه ندارم و معیار ندارم چطور نام خانوادگی دو کلمه ای رو وارد کنم.با توجه به اینکه کلمه ی دوم نام خانوادگیم پسوند مکان هست و خیلی دیدم که با هایفن پسوند خانوادگی رو (که پسوند مکان هست) جدا میکنن.میترسم اگر اول برم دنبال گرفتن گذرنامه و تشکیل پروفایل ETS رو به تعویق بندازم سنتر پر بشه
...گذشته از این اگر کلمه ی دوم از کلمه ی اول با هایفن جدا بشه که خوبه (بعدا توجیحی هم خواهم داشت که چرا در مقالات فقط کلمه ی اول نام خانوادگی رو بکار بردم)..اگر دو کلمه رو برای گذرنامه به اجبار با اسپیس جدا کنن باز هم شاید راهی برای توجیح یه کلمه ای بودن فامیلیم در مقالات باشه اما اگه دو کلمه رو بخوان رو هم بنویسن اونوقت چجوری ثابت کنم این مقاله ها رو من نوشتم!!!
بسیار ممنون میشم دوستان نظرشونو در این مورد بفرمایند.

بسیار ممنون میشم دوستان نظرشونو در این مورد بفرمایند.
♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬