(27-10-2013, 03:16 PM)'milad-milad' نوشته: با سلام و تشکر از راهنمایی خوبتان
مایک عزیز بیمارستان های خودشون اکو کردم و از طرف خودشون فرستادن که واسم MVP + TR زدن دفعه دوم که باز معرفیم کردن بیمارستان MVP با گودی قفسه سینه و تاکی کاردی زدن واسم
تاکی کاردی چی هستش ؟ ( اینو جدید زدن ) گودی قفسه سینه هم جدید زدن ؟ اینا کمکم میکنه ؟
برای پرانتزی پاهام هم دکتر ارتوپد بیمارستان یکی زد 10 سانت یکی زد 8 سانت ....
با تشکر
طبق قانون MVP با هر درجه ای از MR معاف هستید. البته گاهی سخت گیری میکنن یعنی سلیقه ای برخورد میکنند.
من اگه جای شما باشم دکتر نیروی انتظامی رو شناسایی میکنم حضوری با پدر یا مادرم میرم مطب خصوصیشون و پروند ه ام رو بهشون نشون میدم اگه گفت نه ما معاف نمیکنیم . بنظرم با خانواده تون خواهش کنید.
اگر مرغ یک پا داشت بنظرم در یک شهر دیگه پرونده تشکیل دهید متاسفانه این قانون خاص بسیار سلیقه ای برخورد میشه.
اگر در نهایت معاف نکردن با یک وکیل صحبت کنید و از طریق شکایت و اعتراض به پرونده پیگیری کنید چون قانون دقیقا در کتاب قوانین نظام وظیفه نوشته MVP / در صورتی که با MR همراه باشه معاف دایم. ولی MVP بدون MR معاف از رزم.
که متاسفانه برخی پزشکان سلیقه ای برخورد می کنند.
تاکی کاردی هم یعنی افزایش ضربان قلب.. که ناشی از همون شلی میترال هست.
البته شما حتما کمی هم تمارض کنید که زود خسته میشم. مثلا بگویید چند تا پله که می روید زود خسته میشوید.
همچنین شما به احتمال بالای 90 درصد معاف دایم هستند چون مشکلتون فقط MVP / MR نیست
ضمنا بگویید که دارو هم پرانول 40 میلی مصرف میکنید.من اگه جای شما باشم دکتر نیروی انتظامی رو شناسایی میکنم حضوری با پدر یا مادرم میرم مطب خصوصیشون و پروند ه ام رو بهشون نشون میدم اگه گفت نه ما معاف نمیکنیم . بنظرم با خانواده تون خواهش کنید.
اگر مرغ یک پا داشت بنظرم در یک شهر دیگه پرونده تشکیل دهید متاسفانه این قانون خاص بسیار سلیقه ای برخورد میشه.
اگر در نهایت معاف نکردن با یک وکیل صحبت کنید و از طریق شکایت و اعتراض به پرونده پیگیری کنید چون قانون دقیقا در کتاب قوانین نظام وظیفه نوشته MVP / در صورتی که با MR همراه باشه معاف دایم. ولی MVP بدون MR معاف از رزم.
که متاسفانه برخی پزشکان سلیقه ای برخورد می کنند.
تاکی کاردی هم یعنی افزایش ضربان قلب.. که ناشی از همون شلی میترال هست.
البته شما حتما کمی هم تمارض کنید که زود خسته میشم. مثلا بگویید چند تا پله که می روید زود خسته میشوید.
همچنین شما به احتمال بالای 90 درصد معاف دایم هستند چون مشکلتون فقط MVP / MR نیست
البته خودتون روزانه واسه کاهش تپش قلب اول صبح 20 میلی بخورید. این دارو فشارتو ن هم می اندازد حواستون باشه که با مایعات جبران کنید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..