25-10-2013, 09:46 PM
معدل کارشناسی و کاردانی شما پایین هست و دانشگاه تگزاس (آستین) هم دارای رتبه خوبی است و این قدری شانس شما را پایین می آورد چون به هر حال یک حداقل معدل هایی را برای لیسانس دارند (فکر می کنم 15 باشد در مورد رشته خودتان نگاه کنید تا مطمئن شوید). ولی با توجه به اینکه بعد از کارشناسی شرایط تحصیلی شما دچار پیشرفت خیلی زیادی شده این احتمال هم وجود دارد که استثنا قائل شوند. من به جای شما باشم با استادهایشان صحبت می کنم با این حال فقط معدل ارشد و بقیه شرایط مثبت (تافل و جی مت و مقاله ها) را در ایمیل و همین طور رزومه می گذارم. ولی در هر حال ریزنمرات و مدرک کارشناسی را هم می گذارم که اگر خواستند نگاه کنند (به نظرم نیازی به گذاشتن کاردانی و همین طور دیپلم نیست). اگر نظر مثبت داشتند آنگاه برای این دانشگاه یا دیگر دانشگاه های مشابه که دارای رتبه خوبی هستند اپلای می کنم. اگر بگردید بالاخره افرادی پیدا می شوند که بخش های اخیر را در نظر بگیرند و کارشناسی به قبل را نادیده بگیرند.
در مجموع به نظرم هنگام ایمیل زدن و ارائه رزومه خیلی به قسمت های قبل از کارشناسی اشاره نکنید مگر اینکه خودشان بپرسند.
در مجموع به نظرم هنگام ایمیل زدن و ارائه رزومه خیلی به قسمت های قبل از کارشناسی اشاره نکنید مگر اینکه خودشان بپرسند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -