دوستان اگه یادتون باشه یه ایمیل از استادی که تو دانشگاش پذیرفته شدم دریافت کردم به این مضمون:
همون طور که انتخاب اون دانشگاه قطعی شد دوباره ایمیل زدم تا ببینم ایشون یه دفعه ای ما رو یادش نرفته که!
ایشون جواب دادن...
سوال من این بود چقدر میشه امیدوار بود و بهترین کار چیه؟
ممنون
[/dir][/dir]
Hi xxxxxxx,
Thanks for your interest. Indeed I'm looking for students and you are a good candidate, my research won't be focused on FEM though. I suggest we talk once you get here, at that time my lab will be more established and we could talk about specific project.
Looking forward to see you here in xxxxxxxx!
xxxxxxx
[dir=rtl]Thanks for your interest. Indeed I'm looking for students and you are a good candidate, my research won't be focused on FEM though. I suggest we talk once you get here, at that time my lab will be more established and we could talk about specific project.
Looking forward to see you here in xxxxxxxx!
xxxxxxx
همون طور که انتخاب اون دانشگاه قطعی شد دوباره ایمیل زدم تا ببینم ایشون یه دفعه ای ما رو یادش نرفته که!
ایشون جواب دادن...
Hi xxxxxx,
Let me know when you are in xxxxx and we can talk then,
xxxxxxx
[dir=rtl]سوال اصلی من اینه که این استاد و کلا این دانشگاه علاقه خاصی به دیدن دانشجو داره قبل دادن فاند...الان به نظرتون بهترین کار چیه؟ من که به طور رسمی راجع به پول حرف نزدم و همون طور که دوستان به خصوص Mike گفتن اون مساله بهتره زیاد روش وقت گذاشته نشه...Let me know when you are in xxxxx and we can talk then,
xxxxxxx
سوال من این بود چقدر میشه امیدوار بود و بهترین کار چیه؟
ممنون

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.