(15-10-2013, 08:12 PM)'ziba.bandpey' نوشته: سلام می خواستم بدونم مدارکم رو که تازه ترجمه کردم میتونم ببرم یه دارالترجمه دیگه از زوی همین نسخه ترجمه شده چند نسخه دیگه ترجمه رسمی برام بگیره؟
مشکلم اینه که من مدارکم و شهرستان ترجمه رسمی کردم و برای هر سری 300 هزار تومان هزینش شده ، میخواستم ببینم اگه امکانش هست برای نسخه های بعد این کار و انجام بدم؟! می خوام که از روی نسخه ترجمه شده چند تا ترجمه دیگه بگیرم چون فعلا به مدرک اصلیم دسترسی ندارم!
دوست عزیز دوست خوبمون جواب دادن و این رو هم بگم که دلیل این که نمیشه ترجمه رسمی کرد اینه که باید حتما مدرک اصلی وقتی میره justice باید مهر تایید بخوره و اونا حتما حتما مدرک اصلی رو میخوان تا ببینن درسته یا نه حداقل به صورت فرمالیته البته
در ضمن این رو هم بگم که حتی اگه شما مدرکت رو بدی و ترجمه کنن پولش رو بدین و ترجمه رو بدن با مدرک اصلی بهشما حتی 5 دقیقه بعد برین همون دارالترجمه دیگه بازم میگن اصلش رو بده و دوباره از روی اون پول دوباره رو ازتون میگیرن نه اینکه بگن چون فایل رو داریم باشه هر چند نسخه بخوای بهت میدیم
در ضمن این رو هم بگم که حتی اگه شما مدرکت رو بدی و ترجمه کنن پولش رو بدین و ترجمه رو بدن با مدرک اصلی بهشما حتی 5 دقیقه بعد برین همون دارالترجمه دیگه بازم میگن اصلش رو بده و دوباره از روی اون پول دوباره رو ازتون میگیرن نه اینکه بگن چون فایل رو داریم باشه هر چند نسخه بخوای بهت میدیم
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.