(10-10-2013, 02:52 AM)'مهدی67' نوشته: بله رءیس شورا بیمارستان اینو به من گفت.گفت اگه معاف از رزم فقط میشدی باید میرفتی کمسیون نظام وظیفه.لازم نیست یک ماه دیگه کارتت میاد
والا من که حسابی گیج شدم
همون طور كه QUPHAS توضيح داد، روندِ رسيدگى، به اين صورت هستش كه بيمارستان بعد از معاينه ىِ شما، نظر تخصصيشو براى نظام وظيفه ارسال ميكنه و نظر بيمارستان تو پرونده ىِ شما قرار ميگيره و يه تاريخ كميسيون براتون تعيين ميشه. رووزه كميسيون يه تيم ـه 3-4 نفره (كه يكيشونم همون سرهنگه هستش) پرونده ىِ شما رو بررسى ميكنن و نظره نهايى و ميدن، كه اگر انشاالله معاف شديد، به شما يه كاغذ ميدن كه رووش 3 تا شماره حساب هست و در مجموع بايد مبلغ 109200 تومان پرداخت كنيد و ....
براىِ اين كه مطمئن بشى، ميتونى با شماره ىِ 096480 تماس بگيرى، بخش خدماتِ الكترونيك، كد ملى و كد سخا رو وارد كنى و از آخرين وضعيتت مطلع بشى
پ.ن: البته ميشه اينجورى هم فكر كرد كه مبلغ واريزى جهتِ معافيت رو، تو همون 600 تومن ـه بيمارستان حساب كرده باشن!
براىِ اين كه مطمئن بشى، ميتونى با شماره ىِ 096480 تماس بگيرى، بخش خدماتِ الكترونيك، كد ملى و كد سخا رو وارد كنى و از آخرين وضعيتت مطلع بشى