(26-09-2013, 02:04 AM)'Babak' نوشته:به نظر من خیلی منطقیه که این قوانین وجود داشته باشه. کسی که دانشجوی بینالمللی هست و وام میگیره اگر وام رو بعد از تحصیلش پس نده و به کشور خودش برگرده، چی؟ فرضا اگر پدر و مادر شما در ایران ضامن شما باشند و شما بعد از تحصیلت به ایران برگردی، موسسه امریکایی چطور میخواهد وام رو از پدر و مادر شما پس بگیره؟ به این خاطر هست که این قوانین وجود داره.
به هر حال، این قوانین رو ما وضع نکردیم و بحث کردنش در اینجا فایدهای نداره و چیزی رو عوض نخواهد کرد.
بله دوست عزیز بنده هم میخواستم یه بندی به این قانون اضافه بشه
برای مثال اجازه خروج از کشور رو به اون فرد ندن به همین راحتی
و گرنه در حالت کلی حق با شماست و بنده هم منظورم این بود که دیگه نمیشه اخه اسم یه نفر رو که INTERNATIONAL هست ولی ضامن تو امریکا داره INTERNATIONAL گذاشت که؟
در هر حال ممنون
پ.ن: البته یکی از دوستان خوبم تو سایت به من گفتن که دانشجو از خداشه اجازه خروج از کشور رو ندن بهش که نکته خوبی بود گفتم اضافه کنم
البته بیشتر منظور بنده در حالت کلی این بود که کاش یه بندی یا چیزی به ونLOAN اضافه میکردن واقعا خوب بود هر چند همون فاند/اسکولارشیپ/TA /RA هم که میدن از سرمون زیاده!
بااحترام

برای مثال اجازه خروج از کشور رو به اون فرد ندن به همین راحتی
و گرنه در حالت کلی حق با شماست و بنده هم منظورم این بود که دیگه نمیشه اخه اسم یه نفر رو که INTERNATIONAL هست ولی ضامن تو امریکا داره INTERNATIONAL گذاشت که؟
در هر حال ممنون
پ.ن: البته یکی از دوستان خوبم تو سایت به من گفتن که دانشجو از خداشه اجازه خروج از کشور رو ندن بهش که نکته خوبی بود گفتم اضافه کنم
البته بیشتر منظور بنده در حالت کلی این بود که کاش یه بندی یا چیزی به ونLOAN اضافه میکردن واقعا خوب بود هر چند همون فاند/اسکولارشیپ/TA /RA هم که میدن از سرمون زیاده!
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.