(24-09-2013, 06:10 PM)'محمد811' نوشته: سلام من دانشجو ترم آخر هستم.6ساله که مبتلا به بیماری پوستی پسوریازیس هستم.در سال های اول ابتلام به بیماری پسوریازیس 60 جلسه اشعه درمانی رفتم که باعث شد بیشتر معضل های پوستم از بین بره و الآن فقط در صورتم جوشهای پسوریازیسی دارم و کمی هم روی بدنم.
من همه مدارک اشعه درمانی را دارم.حتی نامه های دکترم در گذشته را هم دارم.
آیا با شرایطی که دارم میتوانم معافیت بگیرم؟کی اقدام کنم؟برای گرفتن معافیت راهی هوشمندانه در رابطه با من وجود دارد؟
ممنون
درود و خوشامد جهت پیوستن به فروم
ابتدا اینکه شما تا زمانی که دانشجو هستید نمیتونید برای معافیت پزشکی اقدام کنید. دوم اینکه همونطور که در آئین نامه معافیت پزشکی، بخش سوم، بند 5، ذکر شده "پسوريازيس كف دست و پا و پسوریا زيس هاي شديد و گسترده وانور سه معاف دائم" ولی از اونجایی که درباره، مورد شما (درمان و بهبودی) مطلبی ذکر نشده، بنظرم میتونید از طریق سامانه مشاوره نظام وظیفه (یا تلفن 09680) یا مراجعه به پزشک/بیمارستان مورد تائید نظام وظیفه، در این مورد سوال کنید. موفق باشید
ابتدا اینکه شما تا زمانی که دانشجو هستید نمیتونید برای معافیت پزشکی اقدام کنید. دوم اینکه همونطور که در آئین نامه معافیت پزشکی، بخش سوم، بند 5، ذکر شده "پسوريازيس كف دست و پا و پسوریا زيس هاي شديد و گسترده وانور سه معاف دائم" ولی از اونجایی که درباره، مورد شما (درمان و بهبودی) مطلبی ذکر نشده، بنظرم میتونید از طریق سامانه مشاوره نظام وظیفه (یا تلفن 09680) یا مراجعه به پزشک/بیمارستان مورد تائید نظام وظیفه، در این مورد سوال کنید. موفق باشید

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.