(13-09-2013, 12:00 AM)'MaMi' نوشته: دقت نکردی باز!
یعنی در سایت دانشگاه ذکر شده بود که در گرایش A دانشجو میپذیریم ولی در نامه ریجکت من نوشته شد که در گرایش A امسال کلا دانشجو نپذیرفتیم، حالا دلیلش هر چیز دیگه ای هم بود، اصلا برای من اهمیتی نداره چون این تاپیک محل بررسی دلایل ریجکت شدن نیست، از طرفی تا جایی که من اطلاع دارم، استادی باید باشه که در تحقیقاتش شما رو دستیار خودش کنه تا شما RA محسوب بشی، حالا نمیدونم چجوری ممکنه کسی RA بشه (جدا از رشته هایی که Lab Rotation دارند) ولی استادی هم نباشه یا اصلا با استادی صحبت نکرده باشه
اصول پذیرش در تمامی رشته ها یکسان است، یعنی متقاضی رشته های زیر شاخه مدیریت میدونه که مثلا برای امریکا باید GMAT بده، متقاضی رشته های علوم انسانی مثلا روانشناسی میدونه که باید نمره Verbal بالایی داشته باشه و ... بنابراین با احترام و جسارتا من از مریخ نیومدم و یا اینکه اولین بار نیست کسی از دوستان در این رشته یا رشته های مشابه، پذیرش میگیره!مسلما من هم به اساتید زیادی ایمیل زدم و جواب های template گرفتم یا اصلا جوابی نگرفتم ولی همچنان معتقدم که ایمیل زدن به استاد در امریکا هم میتونه موثر باشه (حتی اگر در سایت دانشگاه ذکر نشده باشه). موضوع جالب اینکه، در 5 دانشگاه از 7 دانشگاهی که اپلای کردم، یا به صورت مستقیم در فرم Graduate School و یا به صورت فرمی جداگانه در مورد "استادی که زمینه کاریش به شما نزدیک هست" سوال شده بود و این بنظر من یعنی اینکه حمایت استاد از پرونده شما هم میتونه تاثیر داشته باشه، توجه کنید گفتم میتونه تاثیر داشته باشه نه اینکه کلا شانس شما رو زیر و رو کنه.
در مورد اهمیت مقالات در اخذ پذیرش هم به این تاپیک میتونید مراجعه کنید. اگر چه من اصلا در مورد قانون (!) اعتبار بیشتر مقالات کنفرانسی از مقالات ژورنالی و ISI، از دید امریکایی ها، با شما اصلا موافق نیستم، حداقل در مورد اساتید امریکایی و غیر امریکایی که من باهاشون برخورد کردم، اینجوری نبوده!
موید و پیروز باشید
بنده هم گفتم دوست من قبل از اپلای میپرسیدی از خود دانشگاه تا مطمین میشدین؟
هنوز هم که هنوزه بعضی سایت های و لینکهای دانشگاه متاسفانه اپدیت نیستن...بنده یه سوالی از گرد افیس کردم گفت کی این رو گفته واسه بعد لینک دادم و تعجب کرد ...تا4 روز تقریبا صفحه رو عوض کردنwest virginia بود فک کنم
دوست من باید قبول کرد که واسه دو نفر متفاوت ممکنه حادثه های متفاوتی پیش بیاد و قطعا شمایی که امریکا هستی شاید بهتر جس کنی ولی دلیل نمیشه که گفته های شما درست باشه(جسارتا منظورم اینه دلیل نمیشه گفته های شما مبتنی بر حقیقت باشه)
در هر حال دوست گل من بزرگوار این بحث ها همش از قوانین نانوشته نشات میگیره و نمیشه قطعی نظر داد ولی من نتیجه خودم رو دوباره تکرار میکنم:
نگران نباشن دوستانی که نتونستن استاد پیدا کنن
استادای امریکا مادامی که مقاله نداشته باشین (معتبر) به خاطر چیی به شما RA بدن؟
حداقل واسه رشته من
در ضمن باز هم میگم واسه رشته مهندسی مکانیک من تا الان 223 تا تو زمینه FEM مقاله خوندن واقعا عجیبه فقط 5 تاش از امریکا بود ولی تعداد 9 تا کنفرانس تو امریکا 8 تاش از خود امریکا بود[img]images/smilies/smile.gif[/img]
بااحترام
هنوز هم که هنوزه بعضی سایت های و لینکهای دانشگاه متاسفانه اپدیت نیستن...بنده یه سوالی از گرد افیس کردم گفت کی این رو گفته واسه بعد لینک دادم و تعجب کرد ...تا4 روز تقریبا صفحه رو عوض کردنwest virginia بود فک کنم
دوست من باید قبول کرد که واسه دو نفر متفاوت ممکنه حادثه های متفاوتی پیش بیاد و قطعا شمایی که امریکا هستی شاید بهتر جس کنی ولی دلیل نمیشه که گفته های شما درست باشه(جسارتا منظورم اینه دلیل نمیشه گفته های شما مبتنی بر حقیقت باشه)
در هر حال دوست گل من بزرگوار این بحث ها همش از قوانین نانوشته نشات میگیره و نمیشه قطعی نظر داد ولی من نتیجه خودم رو دوباره تکرار میکنم:
نگران نباشن دوستانی که نتونستن استاد پیدا کنن
استادای امریکا مادامی که مقاله نداشته باشین (معتبر) به خاطر چیی به شما RA بدن؟
حداقل واسه رشته من
در ضمن باز هم میگم واسه رشته مهندسی مکانیک من تا الان 223 تا تو زمینه FEM مقاله خوندن واقعا عجیبه فقط 5 تاش از امریکا بود ولی تعداد 9 تا کنفرانس تو امریکا 8 تاش از خود امریکا بود[img]images/smilies/smile.gif[/img]
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.