(10-09-2013, 01:57 PM)'eliroz' نوشته:سلام دوست من
من خودم فارغ التحصیل دانشگاه شیراز و دانشکده اقتصاد.
سنتر شیراز دقیقا تو سایت دانشکده ما بود، اصلا هم جای خوبی نبود از مرکز کامپیوتر و کتابخانه صدا میاد اونجا. من چند بار اونجا به دانشجوها نرم افزار درس دادم. خیلی بده. همیشه دلم واسه کسائی که اینجا امتحان میدادن میسوخت!
میدونم که تافل باید یک جای آروم و راحت باشی که استرس نگیری.
من خودم امیر بهادر دادم واقعا راضی بودم . خیلی از شیراز بهتر بود.
این نظر شخص من بود که با چشم خودم سنتر شیراز رو دیدم که چه وضعی داره!
دوست من
باید یه مطلبی اضافه کنم. درباره سنتر شیراز دوباره یکمی بررسی کردم. من 90 فارغ التحصیل شدم تا اون موقع امتحان تافل تو سایت دانشکده ما بود. مثل اینکه از اون سال به بعد جابه جا کردن و به دانشکده مهندسی، مرکز فناوری اطلاعات منتقل شده. فقط میدونم این قسمت دانشگاه مهندسی نوساز هست و 90-91 بهره برداری شده و به نظرم استانداردتر هست. آدرس اش رو میذارم با شماره تماس
خودم هم اگه اطلاعات جدیدتری پیدا کردم بهتون خبر میدم.
باید یه مطلبی اضافه کنم. درباره سنتر شیراز دوباره یکمی بررسی کردم. من 90 فارغ التحصیل شدم تا اون موقع امتحان تافل تو سایت دانشکده ما بود. مثل اینکه از اون سال به بعد جابه جا کردن و به دانشکده مهندسی، مرکز فناوری اطلاعات منتقل شده. فقط میدونم این قسمت دانشگاه مهندسی نوساز هست و 90-91 بهره برداری شده و به نظرم استانداردتر هست. آدرس اش رو میذارم با شماره تماس
خودم هم اگه اطلاعات جدیدتری پیدا کردم بهتون خبر میدم.
محل برگزاري آزمون: شيراز، خیابان ملاصدرا، ساختمان شماره 2 دانشکده مهندسی دانشگاه شيراز، مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شیراز، طبقه دوم
تلفم تماس: 07116134501
تلفم تماس: 07116134501