02-09-2013, 12:38 PM
(02-09-2013, 12:33 PM)'endlesssky' نوشته: ممنون از جوابتون ...بعضی جاها خوندم که ویزای کار ۳ سالست و بعداز ۳ سال میشه تا ۳ ساله دیگه تمدیدش کرد..برام سوال پیش اومد که مگر با ویزای کار بعداز تقریبا یک سال نمیتونیم گرین کارت بگیریم پس دیگه ویزا برای چی باید تمدید بشه؟..
خیر، گرفتن گرین کارد امریکا به همین سادگی نیست که بعد از یک سال داشتن ویزا کار بتونید گرین کارد بگیرید. شرکتی که شما رو استخدام میکنه باید شرایط درخواست گرین کارد برای شما رو داشته باشه و مایل هم باشه که این کار رو بکنه. بعد از این شما میتونید درخواست گرین کارد از طریق کار بکنید که بسته به گروهی که درش اقدام میکنید (EB-2 یا EB-3) ممکنه بین چند ماه تا چندین سال طول بکشه. در مورد این گروهها من قبلا یک توضیحات مختصری در اینجا نوشتهام.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.