25-08-2013, 10:55 PM
(25-08-2013, 06:28 PM)'aliiii_0001' نوشته: من بیماری های زیر دارم1-کوتاهی تاندون آشیل هر دو پا2-کیفوز 45 و اسکولیوز 20 درجه3-واریوکسل گرید 24-ژنووارم 8 سانت5-پرولاپس همراه با نارسایی دریچه ترویالبه نظرتون چی کار کنم؟ من چند روز دیگه میرم آموزشی از همه مواردی که گفتم گواهی متخصص دارم راستی مجموع دو تا چشام 5 هستش
دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، شما همه مدارک پزشکی تون رو ارائه میکنید و فقط شرایط شما برای اخذ معافیت از طریق یکی از این بیماری ها رو در نظر گرفته میشه. ضمن اینکه اگر در بهداری پادگان بیماری شما تائید بشه ولی در کمیسیون تائید نشه، تجدید آموزشی نخواهید شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.